Σε κώμα ο κασκαντέρ του «Fast & Furious 9»

ΚΟΣΜΟΣΣε κώμα ο κασκαντέρ του «Fast & Furious 9» Τετάρτη, Ιούλιος 24, 2019 - 14:25

❱❱ Ο Τζο Γουότς έπεσε από ύψος εννέα μέτρων την ώρα που γύριζε επικίνδυνη σκηνή του Βιν Ντίζελ

Σε τεχνητό κώμα έχει βυθιστεί ο κασκαντέρ Τζο Γουότς, που ντούμπλαρε τον Βιν Ντίζελ στο «Fast & Furious 9», καθώς κατά τη διάρκεια γυρισμάτων στη Βρετανία έπεσε από ύψος 9 μέτρων, χτυπώντας στο κεφάλι του. 

Ο Ντίζελ, που ήταν παρών στο συμβάν και ένιωσε σαν να έχει ένα τρομακτικό déjà-vu, ξέσπασε σε κλάματα, ενώ η κοπέλα τού Γουότς, την οποία ετοιμαζόταν να παντρευτεί του χρόνου και κάνει την ίδια δουλειά

με εκείνον, είναι συντετριμμένη.

Ο Γουότς, ο οποίος έχει αντικαταστήσει σε επικίνδυνες σκηνές διάσημους ηθοποιούς σε ταινίες όπως οι «Kingsman Golden Circle», «Mission: Impossible - Fallout», «Jurassic World», «Spider-Man: Far from Home» και «The Hitman's Bodyguard», το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας ετοιμαζόταν να γυρίσει μια επικίνδυνη σκηνή στη θέση του Βιν Ντίζελ στο κινηματογραφικό σετ της Warner Bros Studios στο Λίβεσντεν της κομητείας Χερτφορτσάιρ για την επερχόμενη ταινία «Fast & Furious 9».

Επρεπε να πηδήξει από μπαλκόνι ύψους 9 μέτρων και να προσγειωθεί με τη βοήθεια καλωδίου ασφαλείας. Το καλώδιο όμως έσπασε, με συνέπεια ο Γουότς να χτυπήσει το κεφάλι του στο έδαφος.

Ο κασκαντέρ διακομίστηκε με ελικόπτερο στο Royal London Hospital, όπου εξαιτίας της κρισιμότητας της κατάστασής του οι γιατροί τον έθεσαν σε φαρμακευτικό κώμα.

Ο 52χρονος Ντίζελ, που ήταν μπροστά στο ατύχημα, εθεάθη να περιφέρεται σαν χαμένος, κατάχλομος από το σοκ, ενώ δάκρυα έτρεχαν από τα μάτια του.

Οπως επισημαίνουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, το 2002 είχε δει στο κινηματογραφικό σετ της ταινίας «xXx» στην Πράγα τον κασκαντέρ Χάρι Ο'Κόνορ, που τον ντούμπλαρε σε επικίνδυνη σκηνή, να σκοτώνεται.

Τραγική φιγούρα, η Τίλι Πάουελ, εδώ και έξι χρόνια κοπέλα του Γουότς, η οποία ενημερώθηκε για το ατύχημα την ώρα που βρισκόταν στο Λονδίνο, όπου συμμετείχε ως συντονίστρια των κασκαντέρ στα γυρίσματα της ταινίας «The Hitman's Wife's Bodyguard».

Μαζί με τον επίσης κασκαντέρ πατέρα της, η αρραβωνιαστικιά του Γουότς έσπευσε στο νοσοκομείο και από τότε βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του.

Η ίδια άφησε να διαρρεύσει ότι «η καρδιά της έχει γίνει κομμάτια» και πρόσθεσε ότι «γνωρίζει τους κινδύνους του επαγγέλματος».

Keywords
Τυχαία Θέματα