Το celebrity approved trick που αξίζει να δοκιμάσετε

10:48 11/8/2021 - Πηγή: InStyle

Όταν παρατηρούμε τα εντυπωσιακά ντυσίματα των celebrities, συχνά υποθέτουμε ότι η συνολική τιμή τους είναι ιδιαίτερα υψηλή. Μια τσάντα τους μπορεί να κοστίζει χιλιάδες δολάρια και ένα cropped κασμιρένιο πουλόβερ ίσως να άδειαζε πλήρως τους τραπεζικούς λογαριασμούς μας. Υπάρχουν όμως ορισμένες φορές που ξαφνιαζόμαστε ευχάριστα. Μια από αυτές είναι όταν οι αγαπημένες μας διασημότητες δοκιμάζουν tricks, τα οποία είναι προσιτά για όλες μας.

Το φόρεμα της Dua Lipa συνδυάζει δύο από τα μεγαλύτερα trends του καλοκαιριού

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Τον τελευταίο καιρό, εντοπίζουμε όλο και περισσότερες fashionistas να δένουν τις άκρες των πουκαμίσων τους. Αυτός είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να ανανεώσουμε παλιά κομμάτια από την γκαρνταρόμπα μας, χωρίς να δώσουμε χρήματα. Ο κόμπος στις μπλούζες φυσικά δεν είναι κάτι καινούριο, όμως style icons όπως η Bella Hadid και η Beyonce του έδωσαν τη δική τους πινελιά. Ταυτόχρονα, έδωσαν έμπνευση και σε εμάς να δοκιμάσουμε αυτό το trick και να ανακαλύψουμε ποικίλες εκδοχές του.

Συγκεντρώσαμε λοιπόν παρακάτω πέντε ιδέες για να υιοθετήσετε και εσείς αυτή την εύκολη τάση:

Δώστε μια παιχνιδιάρικη διάθεση σε ένα matching set 

Instagram @bellahadid

Ένα preppy matching set μας θυμίζει συνήθως τα σχολικά μας χρόνια. Στην περίπτωση λοιπόν που επιθυμούμε να το επαναφέρουμε στο παρόν, αρκεί να ακολουθήσουμε το παράδειγμα της Bella Hadid. Συγκεκριμένα, μπορούμε να δέσουμε το πουκάμισο και να το συνδυάσουμε με ένα ζευγάρι trendy flip-flops.

Bella Hadid: Η υποστήριξη προς την Ελλάδα

Κάντε level up ένα καθημερινό outfit 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Το αγαπημένο μας jean, ένα λευκό πουκάμισο και sneakers ή σανδάλια είναι ένα διαχρονικό σύνολο. Έχει αναμφίβολα την ικανότητα να μας λύσει τα χέρια τις στιγμές που βρισκόμαστε σε σύγχυση για το τι θα φορέσουμε. Ταιριάζει επίσης σε όλους τους σωματότυπους και τα στυλ.

Το καλοκαιρινό effortless look της Sienna Miller που θέλουμε να αντιγράψουμε

Ανακαλύψτε την πιο τολμηρή πλευρά σας 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce)

Δημιουργήστε γρήγορα ένα diy crop top, μέσω του εύκολου δεσίματος του πουκαμίσου σας. Ταιριάξτε το με ένα printed παντελόνι ή μια flowy maxi φούστα, ψηλοτάκουνα σανδάλια και λαμπερά κοσμήματα και έχετε έτοιμο το βραδινό outfit σας.

Μεταμορφώστε πλήρως ένα Hawaiian shirt 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Lovato (@ddlovato)

Το Χαβανέζικο print είναι συνυφασμένο με το καλοκαίρι και γι’ αυτό αποτελεί must για τη βαλίτσα των διακοπών μας. Δεν χρειάζεται όμως να τα φοράμε μόνο στις oversized εκδοχές τους, καθώς με έναν απλό κόμπο μπορεί να αναδείξει πολύ όμορφα τη θηλυκότητά μας.

Η Dua Lipa φορά το boyfriend πουκάμισό της με καλοκαιρινή διάθεση και μας εμπνέει

Μην περιορίζεστε μόνο στα πουκάμισα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Αυτό το fashion trick δεν χρειάζεται να περιοριστεί μόνο στα πουκάμισα: δοκιμάστε να δέσετε επίσης τις άκρες του t-shirt σας. Η Hailey Bieber μας δείχνει στο Instagram της τον τρόπο και μας δίνει έμπνευση για τα δικά μας outfits – όπως πάντα άλλωστε.

Οι Justin και Hailey Bieber εμφανίστηκαν πιο elegant από ποτέ, με αέρα Hollywood!

Keywords
Τυχαία Θέματα