Ο Jake Gyllenhaal αποφεύγει να κάνει συχνά… μπάνιο

12:20 10/8/2021 - Πηγή: InStyle

Ο Jake Gyllenhaal εν μέσω υψηλών θερμοκρασιών έκανε μια δήλωση που δεν μας… δρόσισε και πολύ. Φαίνεται ότι ο 40χρονος ηθοποιός, δεν αγαπάει και πολύ το νερό και όσο μπορεί αποφεύγει να κάνει μπάνιο, ακόμα και μετά από μία σκληρή προπόνηση.

View this post on Instagram

A post shared by Jake Gyllenhaal (@jakegyllenhaal)

«Όλο και περισσότερο θεωρώ ότι το μπάνιο είναι λιγότερο απαραίτητο,

μερικές φορές», δήλωσε ο ίδιος στο Vanity Fair, ενώ παράλληλα είναι ο νέος ambassador του αρώματος «Luna Rossa Ocean» της Prada – δεν ξέρουμε αν η δήλωσή του σχετίζεται με αυτό. Ο βραβευμένος ηθοποιός, υπό τη σκηνοθετική ματιά του Johan Renck εμφανίζεται στη μέση του ωκεανού πάνω σε ένα ιστιοπλοϊκό την στιγμή που έρχεται αντιμέτωπος με την φουρτουνιασμένη θάλασσα, σε ένα teaser του οίκου που θυμίζει action movie.


«Πιστεύω, επειδή ο Elvis Costello είναι υπέροχος, ότι οι καλοί τρόποι και η κακή αναπνοή δεν σε οδηγούν πουθενά. Το κάνω λοιπόν. Αλλά πιστεύω επίσης ότι υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος, ο οποίος δεν κάνει μπάνιο – και που κι αυτό είναι πολύ καλό για την διατήρηση του δέρματος – και καθαρίζει με φυσικό τρόπο τον εαυτό τους», συνέχισε ο Gyllenhaal.

View this post on Instagram

A post shared by Prada (@prada)

Ο ηθοποιός είπε ότι είναι «μπερδεμένος με το ότι τα σφουγγάρια προέρχονται από τη φύση» επειδή «αισθάνεται ότι έχουν κατασκευαστεί σε εργοστάσιο, και στην πραγματικότητα δεν είναι αλήθεια».

View this post on Instagram

A post shared by Jake Gyllenhaal (@jakegyllenhaal)

Ευτυχώς η… αγνόηση του μπάνιου δεν είναι οικογενειακή υπόθεση. Η αδελφή του Maggie Gyllenhaal και ο σύζυγός της, επίσης ηθοποιός Peter Sarsgaard, σύμφωνα με δημοσιεύσεις, έχουν μπανιέρα ακόμα και στην αυλή του σπιτιού τους στο Μπρούκλιν.

View this post on Instagram

A post shared by Maggie Gyllenhaal (@mgyllenhaal)

Ο Jake Gyllenhaal είναι από τους τελευταίους celebrities που αποκάλυψε ότι δεν κάνει και πολύ συχνά μπάνιο. Προηγήθηκαν η Kristen Bell και Dax Shepard που είπαν ότι συχνά ξεχνούν να κάνουν μπάνιο στα παιδιά τους, ενώ και η Mila Kunis με τον Ashton Kutcher έχουν αποκαλύψει ότι κάνουν μπάνιο στα παιδιά τους όταν βλέπουν επάνω τους τη βρωμιά.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτό το… stinky trend θα εξαφανιστεί σύντομα!

Keywords
Τυχαία Θέματα
Jake Gyllenhaal,