Το Christmas bazaar που δεν πρέπει να χάσεις. Έως -70% σε χειροποίητα κοσμήματα και τσάντες

08:00 6/12/2019 - Πηγή: InStyle

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα μπορεί επιτέλους να ξεκινήσει. Η ομορφότερη περίοδος του χρόνου πλησιάζει και τα πάντα γύρω μας έχουν “ντυθεί” με τα γιορτινά τους! Πολύχρωμα φωτάκια σε βιτρίνες, γιρλάντες, γκι και Αλεξανδρινά στολίζουν τα μπαλκόνια, φουσκωτοί Αϊ Βασίληδες και ξύλινα έλκηθρα, αλλάζουν τη διάθεσή μας και δίνουν μια νότα μαγείας στην καθημερινότητά μας!

Είναι η εποχή, που περισσότερο από άλλες, νιώθουμε την ανάγκη

να προσφέρουμε απλόχερα χαρά, αγάπη και φυσικά δώρα, σε αγαπημένα μας πρόσωπα, αλλά και σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.
Τώρα, είναι η εποχή που κι εσύ, σαν άλλος Άγιος Βασίλης, πρέπει να αρχίσεις να ετοιμάζεις τις λίστες με τα δώρα για φίλους και συγγενείς και γιατί όχι, και για τον εαυτό σου!

Και φέτος, δε θα χρειαστεί να ψάξεις ατελείωτες ώρες και μαγαζιά για τα ιδανικά δώρα!

Γιατί θα είναι όλα συγκεντρωμένα σε ένα σημείο! Στο εργαστήριο της 3rd Floor στην Νέα Ιωνία! Το ελληνικό brand χειροποίητων κοσμημάτων, ετοιμάζει για σένα ένα διήμερο, χριστουγεννιάτικο, sample sale bazaar γεμάτο λάμψη και στυλ! Ένα bazaar με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, στο οποίο θα βρεις ιδιαίτερα, πρωτότυπα, χειροποίητα κοσμήματα και τσάντες, τα οποία θα μπορείς να αγοράσεις με έκπτωση έως και 70%!

Εδώ, θα βρεις όλα τα δώρα για τους αγαπημένους σου και ταυτόχρονα, θα κάνεις ένα πολύτιμο δώρο στους γονείς πρόωρων νεογνών, αφού μέρος των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν, θα δοθούν στη Μη Κυβερνητική Οργάνωση “Ηλιτόμηνον”. Πρόκειται για μια οργάνωση που δημιουργήθηκε με σκοπό την υποστήριξη της εξειδικευμένης ιατροφαρμακευτικής φροντίδας και νοσηλείας των παιδιών αυτών, τα οποία διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο προβλημάτων υγείας, σε σχέση με τελειόμηνα μωρά.

Ετοιμάσου, λοιπόν, να υποδεχτείς τις γιορτές με κοσμήματα και τσάντες που θα κλέψουν τις εντυπώσεις και θα προσφέρουν χαμόγελα σε δεκάδες οικογένειες στην Ελλάδα.

Η 3rd floor σε περιμένει στην οδό Δέρκων 26 στις 14 και 15 Δεκεμβρίου από τις 11 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα. Δες περισσότερα εδώ. 

Κάντε scroll και δείτε περισσότερα κοσμήματα από την 3rd floor.

Επισκεφθείτε τον λογαριασμό της 3rd floor στο facebook και στο Instagram

Keywords
Τυχαία Θέματα