Τα Ζώδια σήμερα: Τρίτη 21/11 – Υδροχόοι αποφύγετε συγκρούσεις με συναδέλφους

Σήμερα, Τρίτη 21 Νοεμβρίου, η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθείς και δίνει στα ζώδια κατανόηση, ενσυναίσθηση και συγκατάβαση. Στις σχέσεις υπάρχει βελτίωση και η χρονική στιγμή είναι ώριμη για συμφιλιώσεις. Νέες γνωριμίες και έντονα συναισθήματα ενώ τα ζευγάρια περνάνε ευχάριστες στιγμές.

Κριός

Δεν διστάζεις να αντιπαρατεθείς και αυτό σε οδηγεί πιο κοντά στους επαγγελματικούς σου στόχους. Μην οδηγήσεις τις υποθέσεις με τους συνεργάτες σου στα άκρα. Βρίσκεις την ζεστασιά στα

κοντινά σου πρόσωπα και η ευελιξία σε πηγαίνει σε πιο εύκολα μονοπάτια.

Ταύρος

Κράτα χαμηλούς τόνους και πρόσεχε τις οικονομικές συναλλαγές. Νιώθεις ανασφάλεια και η απογοήτευση κυριαρχεί καθώς δε μπορείς να χειριστείς τους γύρω σου όπως θέλεις.

Δίδυμος

Με την δυναμική που έχεις τίποτα δεν σε σταματά. Πάρε πρωτοβουλίες και διεκδίκησε ό,τι είναι σημαντικό για σένα. Συναντήσεις με κοντινά σου πρόσωπα ενώ οικονομικές συναλλαγές βρίσκουν την λύση τους.

Καρκίνος

Έχεις ανάγκη για επικοινωνία και η διάθεσή σου αλλάζει. Κλείνεις ζητήματα από το παρελθόν που εκκρεμούν και δεν σε αφήνουν να ησυχάσεις. Συγκεντρώσου για να αποφύγεις λάθη και παραλείψεις στον χώρο εργασίας.

Λέων

Βρίσκεις τρόπους να ξεπεράσεις τις ανασφάλειες και να δεις τα πράγματα θετικά. Κάποια πρόσωπα είναι καχύποπτα απέναντί σου και αυτό σε ενοχλεί ιδιαίτερα. Συζήτησε τα οικονομικά θέματα που έχεις στον επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Παρθένος

Πατάς στα πόδια σου και πιστεύεις στις ικανότητές σου. Εντυπωσιάζεις τους γύρω σου με τα σχέδιά σου, τα οποία λειτουργούν σε ομαδικό επίπεδο. Παίρνεις πρωτοβουλίες και πρωτοπορείς.

Ζυγός

Ξαφνικές ανατροπές ανεβάζουν την αδρεναλίνη σου. Ζητά την απομόνωση για να ασχοληθείς με θέματα από το παρελθόν. Μένεις σταθερός/ή και αποφεύγεις λάθη που σε εκθέτουν.

Σκορπιός

Ξεσπάς τα νεύρα σου σε δικά σου πρόσωπα και αυτό επηρεάζει τις οικογενειακές σχέσεις. Διαχειρίσου την ένταση στη δουλειά με ηρεμία γιατί οι προστριβές δημιουργούν προβλήματα σε συνεργασίες.

Τοξότης

Δίνεις λύσεις σε ό,τι έχεις αναλάβει και αυτό διευκολύνει την καθημερινότητά σου. Πατάς γερά στα πόδια σου και αυτό έχει ιδιαίτερα θετικό αντίκτυπο και στους γύρω σου. Ισορροπείς στα επαγγελματικά θέματα και οι συζητήσεις για αύξηση στο εισόδημά σου, φέρνει ικανοποίηση.

Αιγόκερως

Κυριαρχούν οι ανασφάλειες και σε οδηγούν σε συγκρούσεις αν δεν συγκρατήσεις τα νεύρα σου. Αξιοποιείς την καλή επικοινωνία και αντιμετωπίζεις ζητήματα με το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον που αγγίζουν τη δημόσια εικόνα σου.

Υδροχόος

Απόφυγε την γκρίνια και μην δημιουργείς προβλήματα στον επαγγελματικό σου χώρο. Σήμερα έχεις αυξημένες υποχρεώσεις και οι συγκρούσεις με συναδέλφους σε απογοητεύουν.

Ιχθύς

Τακτοποιείς οικονομικά ζητήματα και απομακρύνεις φόβους και ένταση. Λειτουργεί θετικά η ψυχολογία σου και νιώθεις δυνατός/ή να αντιμετωπίσεις ό,τι είναι στο δρόμο σου.

Keywords
Τυχαία Θέματα