Τόνια Σωτηροπούλου: “Μπορώ να πάρω κάποια τρίχα από τα μαλλιά σου;” – Από ποια παρουσιάστρια το ζήτησε;

Η Τόνια Σωτηροπούλου ήταν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Δευτέρας. Η γνωστή ηθοποιός εξέφρασε τον θαυμασμό της στην παρουσιάστρια του Mega.

“Είμαι πολύ μεγάλη θαυμάστριά σου. Αισθάνομαι λίγο άβολα. Μπορεί να πάρω κάποια τρίχα από τα μαλλιά σου μετά”. είπε η Τόνια Σωτηροπούλου “Μας πειράζει ε;“, απάντησε η Ελένη Μενεγάκη

με την ηθοποιό να συνεχίζει: “Όχι, αλήθεια είναι“.

Στη συνέχεια η Τόνια Σωτηροπούλου μίλησε για τους φίλους της. “Θεωρώ πως εάν μπορείς να κάνεις κάτι για κάποιον, ας το κάνεις. Είναι πολύ βασικό, να διευκολύνεις κάποιον. Απλά κάνε το. Αλλά πλέον, δεν έχω το σύνδρομο του καλού παιδιού“.

Και συνέχισε:

“Πιστεύω πως ο κάθε άνθρωπος έχει αξία στη ζωή μας ακόμα και για ένα τέταρτο. Δεν είναι ότι δεν με ενδιαφέρει η γνώμη του άλλου. Ο καθένας έχει την άποψή του, αλλά είμαι οκ γιατί όπως δεν μπορώ να αλλάξω τον άλλον, δεν μπορεί ούτε αυτός. Ήμουν εσωστρεφής και κλειστή αρκετά τα προηγούμενα χρόνια. Κατάλαβα ότι το έκανα γιατί φοβόμουν να μην πληγωθώ. Από την άλλη είναι ωραίο να τσαλακώνεσαι. Ο Κωστής με έχει βοηθήσει πολύ, είναι η χαρά της ζωής και είναι λίγο ενοχλητικό”.

Keywords
Τυχαία Θέματα