Τα Ζώδια σήμερα: Τρίτη (12/3) – Τοξότες “χτυπήματα” κάτω από τη ζώνη σας πληγώνουν

08:08 12/3/2024 - Πηγή: InStyle
Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη: Ανοίγματα για δυναμικές επιδιώξεις

Σήμερα, Τρίτη 12 Μαρτίου, η Σελήνη είναι στον Κριό και φέρνει στα ζώδια δυναμισμό και αποφασιστικότητα, αυτοπεποίθηση και δυναμικές επιδιώξεις. Προσοχή στον εκνευρισμό, ιδιαίτερα από τους παρορμητικούς χαρακτήρες, οι οποίοι πρέπει να δείξουν αυτοσυγκράτηση. Στον αισθηματικό τομέα ευκαιρίες προκύπτουν καινούργιες γνωριμίες, ενώ δεν λείπουν οι παθιασμένες ενέργειες.

Κριός

Δίνεις λύσεις σε ζητήματα του παρελθόντος

που σε απασχολούν, ενώ η οικογένειά σου σε στηρίζει και σε βοηθάει να αφήσεις πίσω ό,τι σε προβληματίζει. Προσοχή στις ευθύνες που έχεις, καθώς ο συναισθηματισμός προκαλεί υπερευαισθησία, γεγονός που επηρεάζει τις κινήσεις σου.

Ταύρος

Διεκδικείς το καλύτερο δυνατό σε επαγγελματικό επίπεδο και εκφράζεις όσα νιώθεις σε άτομα του ευρύτερου περιβάλλοντος. Συγκράτησε την ένταση, η οποία σε οδηγεί σε οριστικές ρήξεις με πρόσωπα που έχουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή σου. Η ανάγκη σου για… επανάσταση, αιφνιδιάζει τους γύρω σου.

Δίδυμος

Απόφυγε την αλαζονεία και κατανόησε ότι δεν μπορούν όλοι να αντιληφθούν το σκεπτικό σου. Δούλεψε με ομαδικότητα, κάτι που σε χαρακτηρίζει στον χώρο της δουλειάς. Αξιοποιείς την μέρα και χαλαρώνεις με την παρέα αγαπημένων ανθρώπων, αφήνοντας πίσω την ένταση του τελευταίου διαστήματος.

Καρκίνος

Προωθείς τα σχέδιά σου και εντυπωσιάζεις ενώ έχεις στο πλάι σου, συνεργάτες που θέλουν να πετύχουν μαζί σου και να σε οδηγήσουν πιο κοντά στις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Εκφράζεις αυτά που σκέφτεσαι και στις φιλικές παρέες.

Λέων

Σε απασχολούν τα οικονομικά θέματα που πρέπει να διαχειριστείς. Σήμερα, πρέπει να διεκδικήσεις εκείνα που πιστεύεις ότι σου αξίζουν και να δεις με ψυχραιμία τα πράγματα. Αξιοποιείς τη μέρα με δημιουργική απασχόληση και αυτό σε ισορροπεί και ανεβαίνει η ψυχολογία σου.

Παρθένος

Διαφωνίες προκύπτουν σε ότι αφορά τους στόχους και τις φιλοδοξίες που έχεις. Άκουσε με προσοχή τις προτάσεις συνεργατών για να κρατήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή. Ξαφνικές προσκλήσεις για διασκέδαση, σου δίνουν χαρά καθώς απολαμβάνεις τις στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.

Ζυγός

Πρωταγωνιστείς με τον δυναμισμό και τις πρωτοβουλίες που παίρνεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Προσοχή στις ανατροπές και σε μυστικά που θα σε απογοητεύσουν. Γοητεύεις το περιβάλλον σου, ωστόσο προσπάθησε να ελέγξεις τις ανασφάλειες, οι οποίες, σου ρίχνουν την διάθεση.

Σκορπιός

Περνάς υπέροχες στιγμές και διασκεδάζεις με άτομα που είναι σημαντικά στη ζωή σου. Θέλεις να απολαύσεις τη μέρα μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις, ωστόσο δείξε ιδιαίτερη προσοχή σε πιθανά λάθη λόγω αμέλειας, για να μην χρειαστεί να απολογηθείς αργότερα.

Τοξότης

Οι συνεργασίες σου είναι στο επίκεντρο καθώς εκδηλώνονται ανταγωνιστικές συμπεριφορές και έρχεται στην επιφάνεια θυμός. Οι συγκρούσεις οδηγούν σε οριστικές ρήξεις για αυτό απόφυγε τις σημαντικές κινήσεις και αποφάσεις αυτή την περίοδο. “Χτυπήματα” κάτω από τη ζώνη σε πληγώνουν και σε οδηγούν σε αντιπαραθέσεις.

Αιγόκερως

Πρόσεξε την διάθεσή σου σε δημόσιους χώρους καθώς δεν θα είναι δύσκολο να εκτεθείς λόγω της νευρικότητας που σε διακατέχει. Διαχειρίσου τα προβλήματα στον επαγγελματικό χώρο με ψυχραιμία και μην υπερβάλεις γιατί θα χάσεις το δίκο σου.

Υδροχόος

Οι επαγγελματικές σου κινήσεις μπορεί να επικεντρώνονται σε πρόσωπα από το εξωτερικό που έχουν σημαντικές προτάσεις για εσένα. Δες την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων γιατί είναι αυτή που τελικά μπορεί να σε οδηγήσει σε θετικά αποτελέσματα.

Ιχθύς

Τακτοποιείς οικονομικές υποθέσεις και ξαναβρίσκεις την αυτοπεποίθησή σου. Μείνε μακριά από την αδιαλλαξία και το πείσμα γιατί σε συνδυασμό με τις ανασφάλειες, δημιουργούν εντάσεις με άτομα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Keywords
Τυχαία Θέματα