Chris Evans: Η πρώτη κοινή εμφάνιση με τη σύζυγό του έξι μήνες μετά τον γάμο

23:31 11/3/2024 - Πηγή: InStyle

Ο Chris Evans και η σύζυγός του, Alba Baptista, έκαναν το ντεμπούτο τους στο κόκκινο χαλί στο πάρτι για τα Όσκαρ 2024 του Vanity Fair, έξι μήνες μετά τον μυστικό γάμο τους.

Ο 42χρονος σταρ

και η 26χρονη ηθοποιός έφθασαν μαζι στο λαμπερό πάρτι στο Μπέβερλι Χιλς, μετά την 96η απονομή των βραβείων Όσκαρ. Το ζευγάρι που επλέγει να κρατά τον έρωτά του μακριά από τα φώτα της δμηοσιοτητας, δεν δίστασε να επιδείξει την αγάπη του τυλίγοντας ο ένας το χέρι του γύρω από τον άλλο και ανταλλάσσοντας γλυκά βλέμματα ενώ πόζαραν για τους φωτογράφους.

The whole video shows first they pose together, then him alone and then again her that wants to pose with him but he didn’t want to. It’s a few seconds in the first pose, it wasn’t enough for her 15 seconds of fame that she wanted to do another pose with him. #chrisevans pic.twitter.com/xjuB1MRrI4

— OfficialCENews (@OfficialCENews) March 11, 2024

Chris Evans and wife Alba Baptista make their red carpet debut. #VFOscars pic.twitter.com/AiaPGBtTQn

VANITY FAIR (@VanityFair) March 11, 2024

Ο Evans έδειχνε συνεπαρμένος με τη σύζυγο του, κοιτάζοντας στα μάτια την Baptista. Γι’ αυτήν την εμφάνιση επέλξε ένα κοστούμι κόκκινο των Dolce & Gabbana, ενώ και η Πορτογαλίδα ηθοποιός έφερε λάμψη παλαιού Χόλιγουντ με το κμψό χτένισμα και τη λεπτεπίλεπτη ομορφιά της.

moments before the vanity fair red carpet with regé-jean page, chris evans, emily brown, alba baptista, sydney sweeney and camila cabello #Oscars #VFOscars pic.twitter.com/LT3pDu4of9

— Regé-Jean Page Updates (@regejeanupdates) March 11, 2024

Ο Evans και ο Baptista σπάνια βγαίνουν δημόσια μαζί, αν και εθεάθησαν σε τριπλό ραντεβού με τον Robert Pattinson και τη φημολογούμενη αρραβωνιαστικιά του, Suki Waterhouse, καθώς και τον Adrien Brody και τη φίλη του, Georgina Chapman, στο Funke στο Beverly Hills τον Ιανουάριο.

Το Page Six αποκάλυψε ότι ο Evans και η Baptista ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου τον περασμένο Σεπτέμβριο σε δύο φαντασμαγορικές τελετές.

Keywords
Τυχαία Θέματα