Τα Ζώδια σήμερα: Δευτέρα (29/1) – Ζυγοί αλλάζετε πορεία… πλεύσης σε όλα τα επίπεδα

08:00 29/1/2024 - Πηγή: InStyle

Σήμερα, Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία και δίνει στα ζώδια ευχάριστες συναναστροφές, κατανόηση και κοινωνική προβολή. Η αυτοπεποίθηση θα τονωθεί από αυθόρμητες φιλοφρονήσεις. Δυνατότητα βελτίωσης στα οικονομικά και επίλυση θεμάτων σε συμφωνίες και διαπραγματεύσεις, που δημιουργούν άγχος. Τα ζευγάρια θα μπορέσουν να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά, λύσεις θα βρεθούν σε θέματα που αγχώνουν και δημιουργούν ανασφάλεια.

Κριός

Η χειριστική

σου διάθεση προκαλεί έντονες συγκρούσεις στον επαγγελματικό χώρο και έχει επιπτώσεις στην καριέρα σου. Η ένταση δημιουργεί αναστάτωση και σου χαλάει την ψυχολογία. Εκμεταλλεύσου την ημέρα και πάρε πρωτοβουλίες για να εκτονώσεις την ενέργειά σου. Η συναισθηματική φόρτιση είναι μεγάλη και μπορεί να επηρεάσει την σχέση σου.

Ταύρος

Η καχυποψία και ο εκνευρισμός κυριαρχούν και προκαλούν προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Μην δεχθείς υποσχέσεις που αφορούν οικονομικά ζητήματα και μην πάρεις γρήγορες αποφάσεις γιατί τα λάθη κοστίζουν. Οι προσωπικές σου ανασφάλειες επηρεάζουν την σχέση σου και παρεκτρέπεσαι.

Δίδυμος

Διεκδικείς οικονομικές απολαβές που σου αξίζουν και είναι πολύ πιθανό να τις λάβεις. Δώσε προσοχή στην συμπεριφορά σου καθώς νιώθεις ανασφάλεια και δε μπορείς να σκεφτείς με ψυχραιμία. Δες τις δυνατότητες που έχεις και μείνε μακριά από την αδιαλλαξία. Απόφυγε να χειριστείς τον/την σύντροφό σου γιατί θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στην σχέση σας.

Καρκίνος

Προσοχή στους ανταγωνιστικούς συναδέλφους και εκμεταλλεύσου ευκαιρίες που δημιουργούν θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά. Άφησε πίσω τον φόβο γιατί σε οδηγεί σε λάθος μονοπάτια. Οι κόντρες με το ταίρι σου σε αναστατώνουν και δε μπορείς να δεις καθαρά την πραγματικότητα.

Λέων

Επαφές από το εξωτερικό αναδεικνύουν τις ικανότητές σου και ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου. Βγάζεις εις πέρας ό,τι αναλαμβάνεις και αυτό σου δίνει την καταξίωση που είναι σημαντική για σένα. Nέες γνωριμίες φέρνουν τη χαρά και την αισιοδοξία στη ζωή σου.

Παρθένος

Η έντονη δημιουργικότητα πρωταγωνιστεί αυτή την περίοδο και η επικοινωνία και η εξωστρέφεια σε βοηθούν να καταφέρεις αυτά που θέλεις. Μην εμπλακείς σε συγκρούσεις και μην προπαθείς να ελέγξεις τους γύρω σου. Εκδηλώνεις τα έντονα συναισθήματα που νιώθεις για το ταίρι σου και αυτό απογειώνει τη σχέση σου

Ζυγός

Με πίστη στον εαυτό σου προχωράς και επτυγχάνεις τους στόχους σου. Διεκδικείς με αυτοπεποίθηση αυτά που θέλεις και έχεις δίπλα σου συνεργάτες που σε στηρίζουν. Νέο πρόσωπο έρχεται στη ζωή σου και τονίζει την ανάγκη να αλλάξεις πορεία πλεύσης σε όλα τα επίπεδα.

Σκορπιός

Θέλεις να απομονωθείς καθώς καταστάσεις από το παρελθόν σε αγχώνουν. Ασχολήσου με εκκρεμότητες για να κλείσεις ζητήματα που σε ταλαιπωρούν. Σήμερα, μπορείς να βρεις και να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις στον επαγγελματικό χώρο.

Τοξότης

Διεκπεραιώνεις ό,τι έχεις αναλάβει επαγγελματικά και αναγνωρίζεται η προσφορά σου. Σήμερα, μπορείς να εκφράσεις τα ταλέντα σου και αυτό λειτουργεί ευεργετικά στην ψυχή σου. Η αυτοπεποίθηση και η θετική διάθεση χαρακτηρίζουν την ημέρα σου. Μία νέα γνωριμία λειτουργεί ανακουφιστικά και σε βοηθά να ξεπεράσεις τραύματα που σε έχουν στιγματίσει.

Αιγόκερως

Η εριστικότητα επηρεάζει την συμπεριφορά σου και γίνεσαι επιθετικός/ή στο ευρύτερο περιβάλλον σου. Διαχειρίσου την ενέργειά σου και εκμεταλλεύσου τη στιγμή για να κάνεις κινήσεις που αποδίδουν επαγγελματικά. Οι υπερβολές σου, απασχολούν την σχέση σου, για αυτό προσπάθησε να βρεις τον εαυτό σου.

Υδροχόος

Ανασφάλειες κάνουν την εμφάνισή τους και η έλλειψη αυτοπεποίθησης σε επηρεάζει. Πίστεψε σε σένα και βρες τις συνεργασίες που θα σου αποδώσουν τα μέγιστα. Βάλε τα όριά σου καθώς η σημερινή μέρα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ξεκαθαρίσματα σε προσωπικό επίπεδο.

Ιχθύς

Θέματα ακίνητης περιουσίας έχουν θετική εξέλιξη και το ένστικτό σου, σε βοηθά να βρεις λύσεις και να κλείσεις καλές συμφωνίες. Απολαμβάνεις στιγμές με την οικογένειά σου, η οποία σε βοηθά να λύσεις παρεξηγήσεις. Η κατανόηση στα συναισθήματα των άλλων παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα