Age With Grace: 9 πρωτότυπα δώρα για να χαρίσετε στις γυναίκες άνω των 40

23:04 28/1/2024 - Πηγή: InStyle

Τα 40 σηματοδοτούν την έναρξη μιας εποχής όπου η γυναίκα ανθίζει, ανακαλύπτει τον εαυτό της και αντικρίζει με χαρά την εμπειρία του χρόνου. Κι επειδή η γυναίκα από εκεί κι έπειτα ξέρει ξεκάθαρα τι θέλει και δεν αναλώνεται σε ασήμαντα πράγματα (σχέσεις, καταστάσεις, ρούχα), θα λέγαμε πως είναι μια φάση που απαιτεί μια ξεχωριστή προσέγγιση όσον αφορά τα δώρα. Ας δούμε λοιπόν, μερικές προτάσεις που θα αναδείξουν τον χαρακτήρα κάθε 40something και 50+ γυναίκας. Μικρά πράγματα που θα την κάνουν να χαμογελάσει.

Η δική μας λίσταΣκουλαρίκιαΔερμάτινο ΤζάκετStatement ΠολυθρόναΒιβλίο ΔιακόσμησηςΑρωματικά
ΚεριάΡόμπαΠέναΕπώνυμη ΤσάνταΆρωμαΣκουλαρίκια

Ένα ζευγάρι λαμπερά σκουλαρίκια είναι πάντα μια εντυπωσιακή επιλογή. Τα κοσμήματα δίνουν λάμψη στην προσωπικότητα, ενώ μπορούν να φωτίσουν ακόμη περισσότερο την ομορφιά της.

GUCCI Interlocking G σκουλαρίκια, MytheresaΔερμάτινο Τζάκετ

Ένα κομψό δερμάτινο τζάκετ είναι η ιδανική επένδυση για τις ψυχρές μέρες. Η συνδυαστική του φύση προσφέρει στιλ και άνεση, αναδεικνύοντας τη δύναμη της γυναίκας που το φοράει. Πάντα διαχρονικό!

Arma Δερμάτινο Τζάκετ, FarfetchStatement Πολυθρόνα

Μια εντυπωσιακή πολυθρόνα δεν είναι απλώς ένα αντικείμενο. Είναι ένα διακοσμητικό που αντανακλά την εκλεπτυσμένη αισθητική της γυναίκας. Ένα έπιπλο που μετατρέπεται σε προέκταση της προσωπικής της σφαίρας.

Κόκκινη Πολυθρόνα, Private FloorΒιβλίο Διακόσμησης

Και γενικά βιβλία! Το δώρο αυτό είναι ένα ταξίδι στον κόσμο της δημιουργικότητας, προσφέροντας έμπνευση για ανανέωση και αναδιάταξη του χώρου. Όσο μεγαλώνουμε εκτιμάμε περισσότερο τη διακόσμηση.

Βιβλίο Contemporary Houses, TaschenΑρωματικά Κεριά

Τα αρωματικά κεριά δημιουργούν μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και χαλάρωσης. Ένα άριστο δώρο που προσθέτει αισθητική στο σπίτι και δημιουργεί μια οπτική και αρωματική απόδραση για τη γυναίκα, όχι μόνο άνω των 40, αλλά για κάθε τη κάθε γυναίκα γενικά.

Αρωματικό Κερί, ByredoΡόμπα

Μαλακή και υπέροχη. Η ρόμπα είναι η πολυτέλεια που κάθε μια μας επιθυμεί. Είναι ένα δώρο που αγκαλιάζει την άνεση και το στιλ, προσφέροντας μια αίσθηση κομψότητας στις στιγμές χαλάρωσης.

Soft Lounge Ρόμπα, SkimsΠένα

Για τις εργασιομανείς της παρέας, μια ποιοτική πένα είναι ένα εκλεπτυσμένο δώρο. Απόλυτα προσαρμοσμένη στον προσωπικό τους στιλ, θα αποτελέσει ένα ανεκτίμητο αξεσουάρ σε κάθε συνάντηση.

Crystalline Nova Πένα, SwarovskiΕπώνυμη Τσάντα

Απλά επένδυση. Επιλέγοντας ένα ιδιαίτερο σχέδιο σε μια επώνυμη τσάντα, δίνετε την δυνατότητα στη γυναίκα να φέρει πάντα μαζί της την προσωπική της υπογραφή.

Play Crossbody Τσάντα, Diesel Άρωμα

Ένα εξαιρετικό άρωμα είναι το απόλυτο δώρο. Επιλέξτε ένα που να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά της και προσφέρετε μια εμπειρία που θα την ανανεώσει.

Άρωμα Gucci Flora, Sephora

Keywords
Τυχαία Θέματα