Τα Ζώδια σήμερα: Δευτέρα (11/3) – Δίδυμοι προσοχή στα… απωθημένα

08:06 11/3/2024 - Πηγή: InStyle

Σήμερα, Δευτέρα 11 Μαρτίου, η Αφροδίτη κάνει την εμφάνιση της στους Ιχθείς και έως τις 5 Απριλίου, δίνει στα ζώδια ρομαντική διάθεση, κατανόηση και ευαισθησία. Επανασυνδέσεις πάνω σε νέα συναισθηματική βάση και καινούργιοι έρωτες. Στα επαγγελματικά, η μεθοδικότητα είναι η λέξη κλειδί.

Κριός

Δείχνεις πίστη στον εαυτό σου και διεκδικείς

όσα αξίζεις στον χώρο εργασίας. Προσοχή στις υποσχέσεις που θα ακούσεις καθώς θα σε οδηγήσουν σε λάθος μονοπάτια. Κλείνεις υποθέσεις από το παρελθόν με δυναμικό τρόπο, ωστόσο απόφυγε τα ξεσπάσματα.

Ταύρος

Έχεις την ευκαιρία να ζητήσεις τις οικονομικές απολαβές που θέλεις και να διαπραγματευτείς ζητήματα που σε ικανοποιούν. Η εργατικότητά σου, σε βοηθά στην επαγγελματική σου εξέλιξη ενω ο δυναμισμός σου, δίνει λύσεις στις υποχρεώσεις σου. Η μέρα κλείνει με όμορφες στιγμές με φιλικά πρόσωπα.

Δίδυμος

Συγκράτησε τον εκνευρισμό σου και εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου προκειμένου να αποφύγεις δύσκολες καταστάσεις. Η καχυποψία επηρεάζει τη συμπεριφορά σου στις διαπροσωπικές σχέσεις. Προσοχή στα απωθημένα που έρχονται στο προσκήνιο και απογοητεύουν το περιβάλλον σου.

Καρκίνος

Η διαλλακτικότητα παίζει σημαντικό ρόλο σήμερα και καθορίζει τις επόμενες κινήσεις σου. Ισορροπία και στις επαγγελματικές σου σχέσεις, καθώς έχεις ανάγκη να αποφευχθούν οι συγκρούσεις των προηγούμενων ημερών. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στον παρορμητισμό σου.

Λέων

Αξιοποιείς τη μέρα και είσαι πολύ τυπικός/ή σε ό,τι έχεις αναλάβει. Βλέπεις με αισιοδοξία τα επόμενα βήματα και προσπαθείς να είσαι συγκεντρωμένος/η. Αν και η διάθεσή σου είναι πολύ καλή, απωθημένα επηρεάζουν τις σχέσεις σου με άτομα του περιβάλλοντός σου.

Παρθένος

Προχωράς τα επαγγελματικά σου σχέδια με διαίσθηση καθώς αυτή σε βοηθά να φτάσεις σε στόχους που έχεις θέσει. Φιλικά άτομα πρωταγωνιστούν στη ζωή σου, ωστόσο καλό είναι να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε πρόσωπα που δεν σε εκφράζουν και δεν εμπιστεύεσαι.

Ζυγός

Παίρνεις πρωτοβουλίες και αυτό εντυπωσιάζει, με αποτέλεσμα να έχεις προτάσεις για επαγγελματική εξέλιξη. Πρωταγωνιστείς με αποφασιστικότητα στις παρέες και το χάρισμα της επικοινωνίας, γοητεύει τους γύρω σου.

Σκορπιός

Συγκράτησε τα συναισθηματικά ξεσπάσματα και απόφυγε συζητήσεις που θα γυρίσουν εναντίον σου. Οι εντάσεις με συνεργάτες είναι δεδομένες καθώς η εσωστρέφεια που νιώθεις δεν σε αφήνει να διαχειριστείς τα γεγονότα. Ο εγωισμός κυριαρχεί και δημιουργεί προβλήματα στις σχέσεις σου.

Τοξότης

Μείνε μακριά από την αδιαλλαξία και δες τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες και τι είναι αυτό που δημιουργεί ασφάλεια στη ζωή σου. Προώθησε όσα σου δίνουν σταθερότητα και απόφυγε να δείξεις την ανάγκη να κυριαρχήσεις.

Αιγόκερως

Πρωταγωνιστείς με τις ιδέες σου στην επαγγελματική σου ζωή και επιδιώκεις να βρίσκεσαι στο επίκεντρο. Η ένταση δημιουργεί κόντρες με συνεργάτες χωρίς ουσιαστικό λόγο. Μη δώσεις συνέχεια στις αντιπαραθέσεις και μη δυσαρεστήσεις τους γύρω σου με τον εγωκεντρισμό σου.

Υδροχόος

Προχωράς σε συμφωνίες με ευελιξία και αποφεύγεις τυχόν δυσκολίες. Έρχεσαι σε επαφή με φίλους και οι όμορφες στιγμές μαζί τους, αποδεικνύουν για άλλη μία φορά πόσο καλά ξέρεις να χειρίζεσαι την τέχνη της επικοινωνίας.

Ιχθύς

Διεκδικείς το καλύτερο σε επαγγελματικό επίπεδο και αξιοποιείς την παρούσα συγκυρία σε σημαντικές προτάσεις που θα σε ευνοήσουν. Βγαίνεις από την εσωστρέφεια και διεκδικείς το καλύτερο. Αξιοποιείς συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα και αφήνεις πίσω την κυκλοθυμία.

Keywords
Τυχαία Θέματα