Αriana Grande: H δημόσια έκκληση προς τους fans της – “Μην στέλνετε μηνύματα μίσους σε ανθρώπους που υπάρχουν στη ζωή μου”

23:05 10/3/2024 - Πηγή: InStyle

Η Ariana Grande έρχεται αντιμέτωπη με πολλά αρνητικά σχόλια, μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ της, “Eternal Sunshine”.

Η δημόσια έκκληση της Ariana Grande

Η τραγουδίστρια είπε στους θαυμαστές της να μην στέλνουν ” μηνύματα μίσους ” σε άτομα που πιστεύουν ότι αφορούν oι στίχοι των τραγουδιών της. Η Grande δεν διευκρίνισε ποιος ακριβώς έλαβε αυτά τα μηνύματα.

“Γεια σας, απλά ήθελα να πω ότι όποιος στέλνει μηνύματα μίσους σε ανθρώπους που υπάρχουν στη ζωή μου, δεν με υποστηρίζει. Κάνει απολύτως το αντίθετο από αυτό που ενθαρρύνω εγώ”, έγραψε η Grande. Στη συνέχεια

είπε επίσης ότι πολλές φορές οι θαυμαστές “παρερμηνεύουν την πρόθεση πίσω από τη μουσική.”

“Σας παρακαλώ μην το κάνετε”, συνέχισε. “Δεν είναι τρόπος να με υποστηρίζετε. Είναι το αντίθετο. Tο άλμπουμ μιλάει για πολλές οδυνηρές στιγμές, μιλάει επίσης και για μια ειλικρινή αγάπη. Αν δεν μπορείτε να το ακούσετε σωστά, παρακαλώ ακούστε το πιο προσεκτικά.”

Οι περισσότεροι ακόλουθοί της, θεώρησαν πώς οι στίχοι των τραγουδιών της, αφορούν τον πρώην σύζυγό της.

Το διαζύγιο με τον πρώην συζυγό της

Η Grande και ο πρώην σύζυγός της Dalton Gomez οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους τον Οκτώβριο του 2023. Ο διετής γάμος του ζευγαριού έληξε ενώ η Grande εργαζόταν και ζούσε στο Ηνωμένο Βασίλειο για τα γυρίσματα του μιούζικαλ “Wicked”. Στο άλμπουμ της Grande “Eternal Sunshine”, φαίνεται να τραγουδάει για το τέλος του γάμου της σε πολλά τραγούδια, συμπεριλαμβανομένων των “bye” και “we can’t be friends”, μεταξύ άλλων.

Την περίοδο του διαζυγίου της, κυκλοφόρησαν φήμες ότι η Grande βγαίνει με τον συμπρωταγωνιστή της στο “Wicked”, Ethan Slater. Να σημειώσουμε ότι ο Slater υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τη σύζυγό του περίπου την ίδια περίοδο που διαλύθηκε ο γάμος της Grande. Από τότε, ο Slater και η Grande έκαναν αρκετές δημόσιες εμφανίσεις.

Η Grande και ο Slater δέχονται μηνύματα μίσους για τη νέα τους σχέση. Μάλιστα, η πρώην σύζυγός του, Lily Jay, είπε στο Page Six ότι η Grande δεν είναι “φιλική προς τις άλλες γυναίκες”. Δήλωσε επίσης ότι “Η οικογένειά μου είναι απλά παράπλευρη απώλεια.” Ο Slater και η Jay έχουν μαζί ένα παιδί ενός έτους.

Keywords
Τυχαία Θέματα