Velvet trend: 6 τρόποι για να φορέσετε το ακριβό βελούδο σήμερα

Υπάρχει ένα ύφασμα που όσο οικονομικά κι αν το αγοράσετε θα φαίνεται πάντα ακριβό. Ο λόγος για το βασιλικό βελούδο, το αγαπημένο των πιο πλούσιων οικογενειών ήδη από την αρχαιότητα. Η τάση επιστρέφει κάθε χειμώνα καθώς πρόκειται για ένα ζεστό ρούχο αλλά αυτός δεν είναι ο μόνος λόγος. Το συγκεκριμένο ύφασμα κάνει τις εμφανίσεις μας… αυτοκρατορικές με ότι κι αν το συνδυάσουμε, ακόμα και με το πιο καθημερινό φούτερ. Έξι εναλλακτικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να φορέσετε το βελούδινο trend θα σας

κάνουν να δείτε το ύφασμα με άλλο μάτι.

@mykarmastream

Βελούδινη ρόμπα: ή πανωφόρι, όπως και να το πείτε ή όσο κι αν το αγοράσετε, το συγκεκριμένο ρούχο θα φαίνεται πάντα σαν να βγήκε από τα ακριβότερα σαλόνια. Κι αν θέλετε να δείχνει ακόμα πιο luxury, συνδυάστε το με ένα σατινέ φόρεμα.

@stylesalute

Βελούδινο φόρεμα με sneakers και φούτερ: σας φαίνονται ασυνδύαστα; Κι όμως δεν είναι! Τα δύο αυτά καθημερινά κομμάτια θα κατεβάσουν ακόμα και το πιο βραδινό φόρεμα, τόσο που θα μπορείτε να το φορέσετε ακόμα και για τον πρωινό σας καφέ.

@stylight@fashiongum

Το velvet suit: ένα κλασικό κοστούμι με ‘70s αέρα και πολύ στιλ. Το must-have αυτής της σεζόν που δεν πρέπει να λείπει από καμία ενημερωμένη ντουλάπα.

@styledumonde

Βελούδο στο τετράγωνο: και στο τρίγωνο μη σας πούμε. Αν είναι να φορέσετε το trend κάντε το από την κορυφή μέχρι τα νύχια και για περισσότερο ενδιαφέρον επιλέξτε velvet με διαφορετικά prints και χρώματα.

@styledumonde

Old school velvet: αν ανήκετε στην παλαιά σχολή του τύπου σακάκι-πουκάμισο, αλλάξτε το κλασικό blazer με ένα βελούδινο και θα έχετε ένα νέο πιο ανανεωμένο look στη στιγμή. Τόσο απλά.

Keywords
Τυχαία Θέματα