Τα 3 βασικότερα λάθη που «υπονομεύουν» την εικόνα μας

11:26 7/11/2022 - Πηγή: InStyle

Μπορεί η μόδα να είναι μια μορφή έκφρασης, ωστόσο δεν παύει να έρχεται παρέα με αρκετούς κανόνες, αλλά και παγίδες! Τι ταιριάζει με τι, ποια ρούχα εφαρμόζουν καλύτερα σε κάθε σωματότυπο και ποια κομμάτια θα κάνουν το σύνολό μας να δείχνει on point, είναι μερικά μόνο από τα ερωτήματα που μας βασανίζουν καθημερινά. Γενικότερα ωστόσο, δεν υπάρχουν ξεκάθαρες οδηγίες για μια τέλεια εικόνα, αλλά μερικά μικρά λάθη, τα οποία οφείλουμε να αποφύγουμε αν δεν θέλουμε να «κατεβάσουμε» ένα look.

Το λάθος νούμερο

Το πιο σημαντικό σε ένα look και αυτό που θα κρίνει το τελικό αποτέλεσμα είναι η εφαρμογή

των ρούχων. Αυτό φυσικά βασίζεται στο να γνωρίζουμε καλά τις αναλογίες μας και το τι τις αναδεικνύει. Αποφεύγουμε να χωρέσουμε με το ζόρι σε μικρότερα μεγέθη, μόνο και μόνο για να αποδείξουμε ότι μπορούμε ή να πνιγούμε μέσα σε υπερβολικά φαρδιά ρούχα, γιατί έτσι προστάζει η νέα τάση. Το σωστό νούμερο θα κάνει τη διαφορά και θα αγκαλιάσει το σώμα μας με τρόπο μοναδικό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JESSICA WANG (@jessicawang)

Ο λάθος συνδυασμός των υφών

Υφάσματα υπάρχουν πολλά, αλλά δεν ταιριάζουν όλα μεταξύ τους. Μάλιστα, αν συνδυάσουμε καλοκαιρινές με χειμωνιάτικες υφές, πιθανότατα να δημιουργήσουμε ένα αποτέλεσμα παράταιρο, το οποίο ούτε θα μας εξυπηρετεί, ούτε θα μας αναδεικνύει. Γι’ αυτό προσοχή!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blair Eadie / Atlantic-Pacific (@blaireadiebee)

Θύμα των τάσεων

Είμαστε κι εμείς λάτρεις των νέων τάσεων και δοκιμάζουμε σχεδόν ότι κυκλοφορεί στο street style. Ωστόσο, οι υπερβολές δεν ανέδειξαν καμία! Σκοπός είναι να φοράμε ό,τι μας ταιριάζει και να μη γινόμαστε απλά θύματα της μόδας. Να είστε επιλεκτικές και να φοράτε μόνο ότι σας αντιπροσωπεύει κι ότι σας κάνει να νιώθετε άνετα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nina Sandbech (@ninasandbech)

Keywords
Τυχαία Θέματα