Selena Gomez: Σνόμπαρε τη φίλη που της δώρισε το νεφρό της – H αντίδραση της Francia Raisa

10:14 7/11/2022 - Πηγή: InStyle

Η Selena Gomez φαίνεται πως διέκοψε τη φιλία της με την κολλητή της Francia Raisa, η οποία ήταν εκείνη που της δώρισε το νεφρό της, με τη ρήξη στη σχέση τους να απασχολεί τους χρήστες των social media το Σαββατοκύριακο.

Η Gomez ήταν βαριά άρρωστη με λύκο όταν η ηθοποιός Raisa προσφέρθηκε να της δωρίσει το νεφρό της και υποβλήθηκαν στη δύσκολη διαδικασία μεταμόσχευσης

το 2017. Η Gomez περιέγραψε με λεπτομέρειες τη μάχη για την υγεία της στο ντοκιμαντέρ της που μόλις κυκλοφόρησε, αλλά ξέχασε να αναφέρει τη Raisa. Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Rolling Stone, η Gomez έχρισε την Τaylor Swift ως τη μόνη φίλη της ανάμεσα στους διάσημους. Να σημειωθεί ότι η Raisa είναι Λατίνα ηθοποιός, που έχει συμμετάσχει σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές και ταινίες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Selena Gomez (@selenagomez)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Selena Gomez (@selenagomez)

Η Francia έκανε unfollow την Gomez στο Instagram μετά την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ και ήταν τόσο εξοργισμένη από το απόσπασμα της Gomez για τη Swift που το χαρακτήρισε “ενδιαφέρον” στα σχόλια μιας ανάρτησης στο E!News.

Selena Gomez’s kidney donor Francia Raisa reportedly reacted to her saying that Taylor Swift is her only real friend in the [music] industry:

“Interesting” pic.twitter.com/5B0rYkPfWl

Pop Crave (@PopCrave) November 6, 2022

Επική, όμως, ήταν η αντίδραση της ίδιας της Gomez, η οποία σε βίντεο στο TikTok που σχολιάζουν ότι η Raisa της έκανε unfollow αφού τη σνόμπαρε στο ντοκιμαντέρ της, σχολίασε “λυπάμαι που δεν ανέφερα τον καθένα που γνωρίζω” σοκάροντας τους θαυμαστές της, καθώς η Raisa ήταν εκείνη που της έσωσε τη ζωή.

If you’ve been following me for a while, you know that I’ve kept my kidney donation process pretty private. However, I think I’ve gotten to a point in my life where I feel comfortable and confident in speaking about my experience, and using my platform to raise awareness… 1/4 pic.twitter.com/kFoJAjgAbS

Francia Raisa (@franciaraisa) March 11, 2021

Η Francia διέγραψε έκτοτε το σχόλιό της, ενώ η Gomez την ακολουθεί ακόμη στο Instagram.
Την περασμένη εβδομάδα η Gomez υποστήριξε ότι είχε μόνο μία καλή φίλη στη σκηνή του Χόλιγουντ και αναφέρθηκε στη φιλία της με τη Swift.

Λέγεται ότι έναν χρόνο μετά τη μεταμόσχευση του νεφρού το 2017, οι δύο φίλες απομακρύνθηκαν ωστόσο επανασυνδέθηκαν το 2021. Μάλιστα η Raisa ήταν και στο πάρτι γενεθλίων της Gomez τον Ιούλιο. Οι θαυμαστές της Gomez έσπευσαν, πάντως να την υποστηρίξουν λέγοντας πως αναφερόμενη στη Swift εννοούσε μία superstar και πως η Raisa θα έπρεπε ιδιατέρως να ζητήσει τον λόγο για τη δήλωση και όχι να της κάνει αμέσως unfollow.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Selena Gomez (@selenagomez)

Πάντως, αν και η Gomez στη συνέντευξή της στο Rolling Stone αναφέρθηκε στη μεταμόσχευση του νεφρού, ξέχασε να αναφέρει το όνομα της Raisa ως τη δότρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα