Τα 10 πιο πολυσυζητημένα φορέματα του 2021

Ήταν μια δύσκολη χρονιά για το κόκκινο χαλί, οι stars ωστόσο αναπλήρωσαν τον χαμένο χρόνο μπροστά στις κάμερες και οι πιο fashion forward επέλεξαν δημιουργίες που συζητήθηκαν και τους έβαλαν και πάλι στον χάρτη των icons.

Τα ωραιότερα red carpet looks του 2021

Εδώ, τα 10 φορέματα που καθόρισαν τη χρονιά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The New York Times (@nytimes)

Alexandria Ocasio-Cortez

Η Δημοκρατική-Σοσιαλίστρια βουλευτής και ακτιβίστρια γύρισε όλα τα βλέμματα πάνω της κατά την πρώτη της εμφάνιση στο Met Gala, φορώντας μια λευκή τουαλέτα Brother Vellies που έγραφε: «Tax the rich». Ένα πραγματικά εξαιρετικό παράδειγμα χρήσης της μόδας ως πλατφόρμας κοινωνικό-πολιτικών μηνυμάτων.

Photo by Patrick Semansky-Pool/Getty Images

Lady Gaga 

Η ορκωμοσία του νέου Προέδρου των ΗΠΑ Joe Biden, ήταν για την Lady Gaga μια μεγάλη στιγμή και τιμή, και την έζησε σε όλη της το μεγαλείο με haute couture… αλεξίσφαιρη τουαλέτα Schiaparelli.

Photo by Taylor Hill/WireImage

Zoë Kravitz 

«Είναι αρκετά τολμηρό και πολύ αστραφτερό» είναι ο τρόπος με τον οποίο η Kravitz συνόψισε την εμφάνισή της στο Met Gala με Saint Laurent. Τα μικροσκοπικά διαμάντια δεν άφηναν και πολλά στη φαντασία και η Zoë ανέβασε το fashion statement σε άλλο επίπεδο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Met Gala 2021 (@metgalaofficial)

Billie Eilish

Η pop star επηρεάστηκε από την pin-up Marilyn Monroe και επέλεξε ένα παραμυθένιο από τούλι ροζ φόρεμα Oscar de la Renta και τουλάχιστον 30 κοσμήματα Cartier, συμπεριλαμβανομένων 25 δαχτυλιδιών – τα περισσότερα που έχει φορέσει ποτέ μια στάρλετ στο κόκκινο χαλί.

redcarpet-fashionawards.com

Zendaya

Η 25χρονη ηθοποιός για τα βραβεία Women in Film στο Λος Άντζελες, διάλεξε ένα γκρι φόρεμα από την συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2022 του οίκου Loewe, σε συνδυασμό με χρυσά high heels Christian Louboutin και statement σκουλαρίκια τύπου art-deco. Ο στιλίστας και συνεργάτης της, Law Roach, επέλεξε το look από την πιο πειραματική συλλογή του Jonathan Anderson για τον ισπανικό οίκο μέχρι τώρα, και’ μεις ακόμη μιλάμε γι’ αυτό.

Photo by Samir Hussein/WireImage

Isabelle Huppert

Η αγαπημένη star του γαλλικού κινηματογράφου απέδειξε πως μπορεί με άνεση να είναι μια cool femme fatale με το all black outfit Balenciaga. Από τα γυαλιά ηλίου που την προστατεύουν από τους παπαράτσι μέχρι τις κρυστάλλινες μανσέτες, η Huppert ήταν όλα όσα θα έπρεπε να είναι η μόδα στο κόκκινο χαλί: ένα σημείο συζήτησης και εντυπωσιασμού.

@violadavis/instagram

Viola Davis 

Το φόρεμα της ηθοποιού για την απονομή των Χρυσών Σφαιρών είχε την υπογραφή Lavie by CK και γιόρταζε το εμπριμέ του Καμερούν. Η πανδαισία χρωμάτων, το αφρικάνικο touch και το χαμόγελο της Viola ήταν αρκετά για να γίνει το συγκεκριμένο dress ένα από τα πιο πολυσυζητημένα του 2021.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Valentino (@maisonvalentino)

Cynthia Erivo

Η Erivo φορώντας εντυπωσιακό haute couture Valentino στις Χρυσές Σφαίρες, έβαλε το λαχανί στη λίστα των αγαπημένων μας αποχρώσεων και την ίδια στις ανερχόμενες fashionistas.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gemma Chan (@gemmachan)

Gemma Chan

Η πανέμορφη ηθοποιός που κέρδισε την προσοχή μας από το super επιτυχημένο Crazy Rich Asians φαινόταν εντυπωσιακή με τα δύο εκθαμβωτικά μαύρα κομμάτια, σχεδιασμένα από την ανερχόμενη Νοτιοκορεάτισσα couturier Sohee Park, για την πρεμιέρα του Eternals. Τα συνδύασε με ένα ασορτί headpiece διακοσμημένο με κρύσταλλα Swarovski, επίσης από το ομώνυμο brand της Park, Miss Sohee και τίμησε την αποστολή της να δώσει στους Ασιάτες σχεδιαστές μια θέση με τις talk of the town στιλιστικές στιγμές της χρονιάς που φεύγει.

Photo by Gilbert Carrasquillo/GC Images

Rihanna

Η Rihanna ως χαμαιλέοντας της μόδας είχε μια εμφάνιση στο Met Gala που δεν έμοιαζε με τίποτα από όσα έχουμε δει πριν. Το Balenciaga μαύρο φόρεμα/πανωφόρι/παπλωματάκι ήταν μια αξέχαστη fashion στιγμή που δεν ξέρουμε πότε θα την ξεπεράσει η RiRi – και ο κόσμος της μόδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα