Σκληρός ο πρίγκιπας William – “Ο Harry δεν υπάρχει για εκείνον”

10:31 21/5/2024 - Πηγή: InStyle

Κάποιοι υποστήριξαν ότι η πρόσφατη περιοδεία του πρίγκιπα Harry με τη Meghan Markle στη Νιγηρία αναστάτωσε τα Ανάκτορα του πάκιγχαμ και προσέβαλε βαθύτατα τον βασιλιά Κάρολο και τον πρίγκιπα William. Ωστόσο, σύμφωνα με την εμπειρογνώμονα των βασιλικών θεμάτων, Jennie Bond, αυτό δεν ισχύει καν, όπως αναφέρει η Mirror.

Στις αρχές Μαΐου, η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έκαναν περιοδεία στη Νιγηρία στο

πλαίσιο της 10ης επετείου των Invictus Games, με τις φήμες να θέλουν τον πρίγκιπα William εξοργισμένο και προσβεβλημένο. Ωστόσο, η πρώην βασιλική ανταποκρίτρια του BBC, Jennie Bond, απέρριψε αυτόν τον ισχυρισμό λέγοντας ότι ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου “δεν έχει πλέον χώρο στην ψυχή του να ανησυχεί” για τις πράξεις του μικρότερου αδελφού του: “Πραγματικά δεν υπάρχει σε ό,τι τον αφορά”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Για την ιστορία, πολλοί βασιλικοί ειδήμονες είχαν σημειώσει, τότε, ότι ο πρίγκιπας της Ουαλίας θα ήταν έξαλλος με τον πρίγκιπα Harry για το ταξίδι του στην αφρικανική ήπειρο, ένα ταξίδι που έφερε όλα τα χαρακτηριστικά μιας ανεπίσημης βασιλικής περιοδείας. “Οι ομιλίες και η όλη στάση της Meghan και του Harry είχαν σχεδιαστεί για να δώσουν την εντύπωση ότι εξακολουθούν να είναι ενεργά μέλη της βασιλικής οικογένειας. Έτσι, αυτό δεν αρέσει καθόλου στον William και στον πατέρα του, τον βασιλιά Κάρολο”, δήλωσε ο δημοσιογράφος Tom Quinn στη Mirror. Και πρόσθεσε: “Για τον Κάρολο και τον William, είναι σαν η Meghan και ο Harry να λένε: Δεν χρειαζόμαστε την άδειά σας για να εργαστούμε ως βασιλείς – θα το κάνουμε με τους δικούς μας όρους, όποτε και όπου μας αρέσει”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Οι προτεραιότητες του William

Ο πρίγκιπας Harry δεν έχει παραλείψει να επιτεθεί στην οικογένειά του σε αρκετες περιπτώσεις μετά την παραίτησή του από τα πριγκιπικά του καθήκοντα, το 2020. Αυτές οι επιθέσεις δεν θα έχουν πλέον πραγματικό αντίκτυπο στον αδελφό του, όπως πρότεινε η Jennie Bond: “Ο William έχει αρκετές πιέσεις με τη σύζυγό του, Kate Middleton και τη θεραπεία του καρκίνου της, τον πατέρα του, τη δουλειά του και τα παιδιά του. Δεν νομίζω ότι έχει χώρο στην ψυχή του να ανησυχεί για τον αποξενωμένο αδελφό του… Νομίζω ότι ο William έχει αποκηρύξει τον Harry”

Keywords
Τυχαία Θέματα