Σαμπρίνα: Μιλά για τον γιο της και λιώνει – “Όλες οι αγορομάνες έχουμε μία καψούρα”

13:52 22/9/2023 - Πηγή: InStyle

Η Σαμπρίνα είναι μια χαζομαμά καθώς μιλά για τον γιο της και λιώνει.

Μιλώντας στο “MEGA Καλημέρα” αποκάλυψε τη λατρεία για τον γιο της, ενώ αναφέρθηκε στο διαζύγιο με τον πρώην σύζυγό της που πήρε διαστάσεις, αλλά και στην… κρυφή προσωπική της ζωή.

Αναφερόμενη στον γιο της είπε χαρακτηριστικά: “Ο γιος μου είναι η λατρεία μου. Όλες οι αγορομάνες έχουμε μία “καψούρα” με τα αγόρια μας. Ο γιος μου είναι ένας κούκλος. Σπουδάζει οικονομικά στον Βόλο.”

Σχετικά με τις διαστάσεις που πήρε το διαζύγιό της από τον Παναγιώτη Λιαδέλη είπε: “Mε τον πρώην

σύζυγό μου έχουμε πολύ καλές σχέσεις τώρα. Από την αρχή είχαμε καλές σχέσεις… Τον πρώτο χρόνο είχαμε αυτήν την αναμπουμπούλα… Με εκνεύριζε πιο πολύ από τον Παναγιώτη και τους δικηγόρους, που όλοι ασχολούνταν με το διαζύγιό μου. Όταν έχεις τα θέματά σου, έχεις να λύσεις. είχα τον Βαγγέλη μικρό και έρχονταν οι κάμερες στο σπίτι… Αυτό με νευρίαζε… Εκεί που δεν ήμουν νευριασμένη με νευρίαζε ο Παναγιώτης χωρίς να μου κάνει κάτι εκείνος εκείνη τη στιγμή. Όταν σε πιέζουν πολύ, θέλεις την ηρεμία σου. Όταν σε ενοχλούν, μετά γίνεσαι πιο… Πιστεύω πως ο χρόνος είναι γιατρός σε όλα.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sabrina Tserkanou (@sabrinatserkanou)

Επανερχόμενη στο θέμα του γιου της είπε: Έπαθα κατάθλιψη όταν μετακόμισε στον Βόλο, όταν ήταν 15 χρόνων. Και ο Βαγγέλης ήθελε να πάει γιατί ήταν το μπάσκετ και ο μπαμπάς του θα μπορούσε να τον βοηθήσει πιο πολύ. Έπαθα κατάθλιψη τον πρώτο χρόνο. Ποτέ δεν θα έλεγα “όχι” στον γιο μου, θεωρώ άσχημο όποιος γονιός το κάνει αυτό στο παιδί του. Θεωρώ πως τα παιδιά έχουν ανάγκη και από τους δυο γονείς.”

Για την προσωπική της ζωή η Σαμπρίνα ξεκαθάρισε: “Είμαι συντηρητική λίγο στην προσωπική μου ζωή. Δεν μπορώ να έχω κάτι και να συζητιέται και να είναι ο γιος του να πίνει καφέ και να ακούει για τη μαμά του. Εγώ δεν το αντέχω! Προστατεύω την προσωπική μου ζωή. Κι εσείς δεν χώνετε τη μύτη σας αν ο άλλος δεν σας δώσει το δικαίωμα.”

Keywords
Τυχαία Θέματα