Μάνος Δασκαλάκης: Όλη η αλήθεια για το video clip και τα χρήματα που στοίχισε

Τις τελευταίες ημέρες μεγάλος ντόρος έχει γίνει με το video clip του Μάνου Δασκαλάκη, το οποίο είχε κατέβει από το διαδίκτυο, όμως ανέβηκε ξανά. Η εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε με συνεργάτη του 30χρονου και εκείνος αποκάλυψε τι ακριβώς συνέβη.

Ειδικότερα, ο εν λόγω κύριος υποστήριξε πως εταιρεία, όχι αυτή με την οποία ο Μάνος Δασκαλάκης ηχογράφησε το

τραγούδι, ανέβασε ξανά το video clip στο youtube προκειμένου να βγάλει κέρδος. Ο 30χρονος – όπως ανέφερε ο συνεργάτης του – δεν ρωτήθηκε γι’ αυτό ούτε του ζητήθηκε κάποια άδεια.

Εξηγώντας τι ακριβώς συνέβη, ο συνεργάτης δήλωσε: «Αυτό το κομμάτι το πήρε άλλη σελίδα στο youtube και το ανέβασε ώστε να βγάλει κέρδος μέσα από όλο αυτό, καθώς ο Μάνος το είχε ηχογραφήσει σε άλλη δισκογραφική εταιρεία. Ο Μάνος δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Σας τα γράφω καθώς έχω καθημερινή επικοινωνία με τον Μάνο και τον ρώτησα γι’ αυτό το θέμα, είναι πολύ άσχημα τα πράγματα, με την έννοια που δεν μπορεί να βγει από το σπίτι του. Ο Μάνος δεν γνωρίζει τίποτα και δεν έδωσε σε κανέναν την έγκριση ώστε να ανέβει αυτό το βίντεο».

Σχετικά με το αν ο Μάνος Δασκαλάκης θα κινηθεί νομικά, ο ίδιος είπε: «Εγώ αν ήμουν στη θέση του από την πρώτη στιγμή θα το έκανα. Ο Μάνος δεν γνωρίζω αν έχει κάνει κάτι, μακάρι να το έχει κάνει, καθώς βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση και με τη δημοσίευση αυτή τον χώνουν ακόμα πιο κάτω».

Όσον αφορά στα χρήματα που στοίχισε, αποκάλυψε: «Το video clip το γύρισαν ερασιτέχνες φίλοι μου, οι οποίοι σπουδάζουν, οπότε δεν γνωρίζω τιμή να σας πω. Απλά δεν είναι πολλά χρήματα. Δεν είναι όμως τα χρήματα που αναφέρονται».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Μαρία Ιωαννίδου: «Βαρέθηκα να ακούω “το κοριτσάκι με την τσίχλα”, έλεος!»

 Σώτης Βολάνης: «Πέρασα πολύ δύσκολα με τον κορονοϊό, έμεινα 17 ημέρες στο νοσοκομείο»

Σπύρος Νικολαΐδης: «Πέρασα βαριά κατάθλιψη, ζούσα μια ζωή που δεν την ήθελα»

Keywords
Τυχαία Θέματα