Πριγκίπισσα Stéphanie του Μονακό: Έγινε γιαγιά – Η πρώτη βόλτα της εγγονής της

11:23 13/4/2023 - Πηγή: InStyle

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η πριγκίπισσα Stéphanie του Μονακό, η οποία πριν από λίγες ημέρες έγινε γιαγιά και έτσι η πριγκιπική οικογένεια των Μονεγάσκων αυξάνεται.

Η πριγκίπισσα Stéphanie έγινε γιαγιά ενός μικρού κοριτσιού, που ονομάζεται Victoire. Ο γιος της Louis Ducruet και η σύζυγός του Marie, καλωσόρισαν το κοριτσάκι τους στη ζωή στις 4 Απριλίου. Τρεις ημέρες μετά μοιράστηκαν τη χαρμόσυνη είδηση με μια τρυφερή φωτογραφία στο Instagram,

όπου βλέπουμε το ποδαράκι της μπέμπας με την ετικέτα από το μαιευτήριο στην οποία αναγράφεται το όνομά της και η ημερομηνία και η ώρα γέννησης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marie Ducruet (@marieducruet)

Οι πανευτυχείς γονείς δεν διστάζουν να μοιραστούν στιγμές από τη νέα τους καθημερινότητα με το μικρό θαύμα τους, καθώς η Marie Chevallier-Ducruet καταγράφει τις δραστηριότητές της στα social media.

Χθες, Τετάρτη, η Marie αποκάλυψε το πρόγραμμα της ημέρας για τη μικρή της οικογένεια. Με τη συντροφιά της Victoire, του σκύλου τους Pancake και του συζύγου της, η νέα μητέρα απόλαυσε μια βόλτα σε τοπίο κοντά στην ακτογραμμή του Μονακό, όπου το ζευγάρι πήγε μια βόλτα για να απολαύσει τον καθαρό αέρα της θάλασσας, ενώ η Victoire κοιμόταν ήρεμα στο καροτσάκι της.

Λέγεται πως η πριγκίπισσα Stéphanie του Μονακό επιθυμούσε διακαώς να γίνει γιαγιά, οπότε τώρα απολαμβάνει τον νέο της ρόλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα