Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς: Τι θα φορέσει στη στέψη της ως Βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου;

H ημέρα της στέψης του Βασιλιά Καρόλου και της Βασίλισσας Καμίλα πλησιάζει και όλος ο κόσμος αναρωτιέται τι θα φορέσουν στην στέψη τους. Ο Βασιλιάς Κάρολος θέλει να κάνει μια πιο μοντέρνα στέψη χωρίς παραδοσιακές στολές και το ίδιο αναμένεται να κάνει και η Βασίλισσα.

Τον περασμένο Φεβρουάριο ανακοινώθηκε πως το φόρεμα της στέψης της Καμίλα θα το σχεδιάσει ο Βρετανός couturier Bruce Oldfield. O σχεδιαστής θα συνεργαστεί με την Καμίλα προκειμένου να δημιουργήσουν ένα κομψό φόρεμα που θα αρμόζει στην περίσταση.

Σύμφωνα

με δημοσίευμα της The Telegraph: «Η Καμίλα εμπιστεύεται τον Bruce επειδή της έχει φτιάξει φορέματα για τόσες πολλές σημαντικές περιστάσεις». 

H μέλλουσα Βασίλισσα μαζί με τον σχεδιαστή Bruce Oldfield

Σύμφωνα με την παράδοση η μονάρχες φοράνε στην στέψη μακριές κάπες. Ωστόσο δεν είναι ακόμα σίγουρο αν η Καμίλα και ο Kάρολος θα ακολουθήσουν αυτή την παράδοση.

Επίσης η Καμίλα θα φορέσει το στέμα της Βασίλισσας Mary αλλά χωρίς το Kohinoor διαμάντι. Το παλάτι του Buckingham ανακοίνωσε πως η Καμίλα θα είναι η πρώτη γαλαζοαίματη από τον 18ο αιώνα που θα φορέσει στέμμα που έχει φορεθεί ξανά, και δε θα δημιουργήσει καινούριο.

Φυσικά αυτή δε θα είναι η πρώτη φορά που η Καμίλα θα φορέσει δημιουργία του Bruce Oldfield. Να σου θυμίσω πως ο γνωστός couturier υπήρξε πολύ στενός φίλος της Πριγκίπισσας Diana αλλά και ο αγαπημένος της σχεδιαστής.

H Bασίλισσα Καμίλα στη Γερμανία πριν από λίγες ημέρες με τουαλέτα Bruce Oldfield

Στο Royal Ascot με δημιουργία του couturier Bruce Oldfield

H Kαμίλα στην Πρεμιέρα του «No Time to Die», με δημιουργία Bruce Oldfield

© Chris Jackson / Max Mumby/Indigo/ Jonathan Brady – Pool/ Samir Hussein/ Getty Images / Ideal Image
Διαβάστε περισσότερα:

Η επιστροφή των Logos είναι γεγονός- Η Taylor Swift ποντάρει δυναμικά σε αυτό το trend

Star Style: Υπάρχει ένα jacket που η Αθηνά Οικονομάκου δεν αποχωρίζεται ΠΟΤΕ!

Οι 6 top τάσεις στις τσάντες του καλοκαιριού- Σύμφωνα με τους top experts της μόδας

Keywords
Τυχαία Θέματα