Πρίγκιπας William-Kate Middleton: Χαλαρώνουν σε παμπ πίνοντας μπίρες πριν από τη στέψη

19:41 4/5/2023 - Πηγή: InStyle

Μια ανάσα μακριά είναι η στέψη του βασιλιά Κάρολου και ο πρίγκιπας William με την Kate Middleton αποφάσισαν να χαλαρώσουν από την ένταση των ημερών.

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας έφθασαν στο Σόχο με τον υπόγειο και φάνηκε να είναι ευδιάθετοι και χαλαροί, συζητώντας με υπαλλήλους στον σιδηροδρομικό σταθμό για τα σχέδιά τους στην αργία.

Lady in red: Kate Middleton

steps out in chic coat for a drink with William at Soho pub: (Picture: PA) Kate Middleton cut a chic figure as she stepped out for a drink with her husband this afternoon.… #Influencers #competition #dog #hospital #kingcharles https://t.co/SrndBiUXVH

— HetFlix (@xtremeVG) May 4, 2023

Η Kate Middleton χρησιμοποίησε την κάρτα της για να μπει στο μετρό και τόνισε για το Σαββατοκύριακο της στέψης πως “θα είναι μια πολυάσχολη περίοδος. Ακόμη προσπαθούμε να τα βάλουμε όλα στη σειρά.”

Οι κάτοικοι της περιοχής επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στο πριγκιπικό ζεύγος και τους επευφήμησαν όταν αυτοί κατέφθασαν. Στη διάρκεια της παρουσίας τους στην παμπ έμαθαν από το προσωπικό πώς προετοιμάζονται στην περιοχή για το έντονο αυτό Σαββατοκύριακο. Παράλληλα, ο William και η Kate συναντήθηκαν με εκπροσώπους άλλων επιχειρήσεων φιλοξενίας και αναψυχής στο Σόχο.

Να σημειωθεί πως η μετακίνηση με τη γραμμή Elizabeth Line για την υποχρέωσή τους στο Σόχο, από το Acton στο Tottenham Court Road, φάνηκε να είναι ένας φόρος τιμής στην αείμνηστη βασίλισσα, από την οποία ονομάστηκε η γραμμή του μετρό. Η εκλιπούσα μονάρχης “εγκαινίασε” επίσημα την Elizabeth Line τον περασμένο Μάιο, σε μια από τις τελευταίες δημόσιες υποχρεώσεις της

Keywords
Τυχαία Θέματα