H JLo προσπάθησε να αντιγράψει το look της Anne Hathaway, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο

17:45 4/5/2023 - Πηγή: InStyle

Jennifer Lopez, Anne Hathaway. Δύο από τις πιο επιτυχημένες και λαμπερές γυναίκες του Hollywood, η καθεμία με τη δική της μοναδική ομορφιά και φυσικά την αίσθηση του στιλ.

Όταν πρόκειται για ένα τολμηρό μοτίβο, όπως τα animal prints (και μάλιστα φορεμένο από πάνω μέχρι κάτω), λίγες είναι εκείνες που μπορούν να το υποστηρίξουν. Πόσο μάλλον να το κάνουν να δείχνει και αβίαστα κομψό και όχι κιτς. Τα animal prints

έχουν από τη φύση τους wild χαρακτήρα. Τα φυσικά χαρακτηριστικά και ο έμφυτος αισθησιασμός της κάθε γυναίκας μπορούν να απογειώσουν αυτό το στοιχείο ή…. να το εκτροχιάσουν.

Έτσι όταν η λατίνα diva JLο αποπειράθηκε να φορέσει total leopard το αποτέλεσμα δίχασε. Και ο λόγος είναι κυρίως ότι προηγουμένως το είχε φορέσει η υπέρκομψη Anne Hathaway, η οποία τους τελευταίους μήνες έχει αναδειχθεί ως το απόλυτο it girl της μόδας, μέσα από τα εκπληκτικά looks της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Erin Walsh (@erinwalshstyle)

To λεοπάρ σύνολο της από τον οίκο Valentino ήταν παρόμοιο με το αντίστοιχο της Hathaway, σε πιο σκούρα απόχρωση και με μακριά μανίκια και λεπτομέρεια καφέ φτερά. Όμως όχι. Δεν έφταιγε το σχέδιο ή το χρώμα που ταίριαζε τέλεια με τα χρώματα της εκρηκτικής Jennifer.

Η Anne έχει μια μοναδική ικανότητα να προσδίδει φινέτσα σε ό,τι κι αν φορέσει και αυτό την κάνει ξεχωριστή.

Η JLo είναι icon ούτως ή άλλως. Όταν πρόκειται για animal prints όμως, δύσκολο να ξεπεράσει κάποια την εμφάνιση της Anne Hathaway.

Photo by MEGA/GC Images

H μόνη που το πέτυχε είναι η Zendaya η οποία όμως φόρεσε tiger print σε μικρότερη έκταση, με τοπ, σορτς και μπότες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zendaya (@zendaya)

Mόνο η Αnne Hathaway μπορούσε να φορέσει total leopard και να δείχνει chic – Η εξαιρετική εμφάνιση της σταρ

Keywords
Τυχαία Θέματα