Paulina Porizkova: Είναι ερωτευμένη ξανά και το δηλώνει με μια φωτογραφία

12:02 27/4/2023 - Πηγή: InStyle

Η Paulina Porizkova δεν διστάζει να μιλήσει ανοικτά για την προσωπική της ζωή, τα προβλήματα που αντιμετώπισε με τον αείμνηστο εν διαστάσει σύζυγό της αλλά και τις δυσκολίες να βρει ξανά τον έρωτα.

Έτσι, φαίνεται πως το 58χρονο supermodel είναι έτοιμο για νέο ξεκίνημα στη ζωή του, καθώς υπονόησε ότι ζει έναν νέο έρωτα. Τον περασμένο μήνα, μιλώντας στο The HollywoodLife Podcast η Paulina Porizkova ανακοίνωσε ότι βγαίνει με κάποιον. Και τώρα ανέβασε φωτογραφία όπου φαίνονται οι σκιές ενός άνδρα και μιας γυναίκας να ανταλλάσσουν

ένα φιλί.

“Ο έρωτας είναι στον αέρα” έγραψε στη λεζάντα χωρίς να μπορεί να κρύψει τα συναισθήματά της, ενώ συνόδευσε τη λεζάντα με τα hashtag: “#betweenjloandbettywhite #startingover#loveisintheair #springhassprung.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paulina Porizkova (@paulinaporizkov)

Ενώ η γεννημένη στην Τσεχία Porizkova συνεχίζει να κρατάει μυστική την ταυτότητα του νέου της συντρόφου, πολλοί από τους ακολούθους της στο Instagram εξέφρασαν τις θερμότερες ευχές τους.

“Συγχαρητήρια σε σένα, Paulina και στον ένα άνδρα. Συλλυπητήρια σε 3,7 δισεκατομμύρια άλλους άνδρες”, σχολίασε ένας, ενώ άλλος έδειξε τον θαυμασμό του για την Paulina και το νέο της ειδύλλιο, γράφοντας: “Μου δίνεις συνεχώς ελπίδα και με βοηθάς να βλέπω τη ζωή μέσα από μια νέα προοπτική. Τόση ευγνωμοσύνη για σένα και την προθυμία σου να μοιραστείς και να μας αφήσεις να ξέρουμε ότι δεν είμαστε μόνοι.”

Μιλώντας τον περασμένο μήνα στο podcast σχετικά με τον άνδρα που έχει μπει στη ζωή της, σημείωσε ότι η σχέση είναι ακόμη “στην αρχή της” και ότι εξακολουθεί να παλεύει με “θέματα εμπιστοσύνης.”. Η πιο πρόσφατη γνωστή σχέση της ήταν με τον σεναριογράφο Aaron Sorkin, μετά τον θάνατο του συζύγου της Ric Ocasek, από τον οποίο χώρισε το 2018, ενώ ήταν παντρεμένη μαζί του για 28 χρόνια. Ο Ocasek πέθανε το 2019.

Keywords
Τυχαία Θέματα