Πρίγκιπας Harry: Χαμογελαστός στο Αββαείο του Ουέστμινστερ – Έφθασε με τις αγαπημένες του ξαδέλφες

12:52 6/5/2023 - Πηγή: InStyle

Ίσως η πιο πολυαναμενόμενη άφιξη στο Αββαείο του Ουέστμινστερ για τη στέψη του βασιλιά Κάρολου ήταν αυτή του πρίγκιπα Harry.

Άλλωστε, της παρουσίας του προηγήθηκαν εβδομάδες εικασιών και φημών για το αν θα αποδεχθεί τελικά την πρόσκληση του πατέρα του. Παρ’ όλο που είχε περάσει η προθεσμία για την αποδοχή ή την απόρριψη της πρόσκλησης, το ζεύγος των Σάσεξ αποδέχθηκε την πρόσκληση… εν μέρει. Ο πρίγκιπας Harry αποφάσισε

να παραστεί στην ιστορική στιγμή του πατέρα του, ενώ η Meghan Markle να παραμείνει στην Καλιφόρνια με τα παιδιά τους, αφού σήμερα έιναι και τα γενέθλια του γιου τους, πρίγκιπα Archie.

Ο Harry έφθασε στο Αββαείο του Ουέστμινστερ χαμογελαστός κα ευδιάθετος χαιρετώντας τους ιερείς ή τους καθισμένους προσκεκλημένους, ακολουθώντας τον θείο του πρίγκιπα Andrew, και τις αγαπημένες του ξαδέλφες πριγκίπισσα Ευγενία και πριγκίπισσα Βεατρίκη με τους συζύγους τους.

Prince Harry has arrived at the Westminster Abbey to witness the coronation, without Meghan Markle https://t.co/H2YlHRDSU7

— Romford Recorder (@RomfordRecorder) May 6, 2023

Να σημειωθεί, πάντως, ότι κάθεται στην τρίτη σειρά μαζί με τον πρίγκιπα Andrew, που φθάνοντας στο Αββαείο ήταν αρκετοί εκείνοι που τον γιουχάισαν, και τις ξαδέλφες του, ενώ οι κάμερες τον “συνέλαβαν” να συζητεί με τον σύζυγο της πριγκίπισσας Ευγενίας, Jack Brooksbank.

Keywords
Τυχαία Θέματα