Ντόρα Μπακογιάννη: «Ραγίζει» καρδιές με την ανάρτηση για τα 11 χρόνια από τον θάνατο της μητέρας της

Έντεκα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ήμερα που η Μαρίκα Μητσοτάκη «έφυγε» από τη ζωή.

Θυμίζουμε πως η ίδια πέθανε την Κυριακή 6 Μαΐου 2012, σε ηλικία 82 ετών. Η Μαρίκα Μητσοτάκη νοσηλευόταν στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο καθώς η υγεία της είχε επιβαρυνθεί αρκετά.

Με αφορμή

αυτή την τόσο ιδιαίτερη ημέρα, η κόρη της, Ντόρα Μπακογιάννη προχώρησε σε μια άκρως συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η γνωστή πολιτικός δημοσίευσε στο προφίλ της μία τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της και στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Πέρασαν 11 χρόνια. Κάθε χρόνο θα ήθελα να σου πω ακόμη περισσότερα!!».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ντόρα Μπακογιάννη (@dbakoyannis)

Λίγες μέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη, η Ντόρα Μπακογιάννη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» και -μεταξύ άλλων- εξέφρασε τη συμπαράστασή της στις οικογένειες των θυμάτων και εξομολογήθηκε ότι το συναίσθημα που νιώθουν της είναι γνώριμο.

«Είμαι όπως όλος ο κόσμος σήμερα στην Ελλάδα, συντετριμμένη. Ξέρω τι θα πει να αποχαιρετάς τον άνθρωπό σου στις 8 και στις 8.30 να είναι νεκρός. Φαντάζομαι τις μανάδες και τους πατεράδες αυτών των παιδιών, και πως όλοι οι γονείς στην Ελλάδα ταυτίστηκαν με αυτές τις οικογένειες.

Είναι μία εθνική τραγωδία, και εάν έχουμε μία υποχρέωση – και είναι ο μοναδικός λόγος που βρίσκομαι εδώ, γιατί όπως είπατε, οι πολιτικοί καμιά φορά δεν θα πρέπει να μιλάνε – είναι για να πω ότι έχουμε μία πολύ μεγάλη ευθύνη. Να μην επιτρέψουμε να ξανασυμβεί κάτι τέτοιο, και για να το πέτυχουμε αυτό σημαίνει ότι όλα μα όλα πρέπει να βγουν στο φως», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Διαβάστε επίσης:

Βρετανία: Σήμερα η στέψη του βασιλιά Καρόλου – Υπερθέαμα με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας 

Δανάη Μπάρκα: Ξεκίνησε τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων – Η Φωτογραφία και το μήνυμά της 

Βασίλης Μπισμπίκης – Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: «Δεν έχουν πάρει διαζύγιο ενάμιση χρόνο μετά τον χωρισμό τους» 

Keywords
Τυχαία Θέματα