Πρίγκιπας Harry: «Αιφνιδίασε» τη Meghan Markle με μια αυστηρή προειδοποίηση

Ο πρίγκιπας Harry άφησε τη Meghan Markle «μάλλον μπερδεμένη», με μια αυστηρή του οδηγία. Η οδηγία / προειδοποίηση αφορούσε το πού πρέπει και πού δεν πρέπει να φωτογραφίζεται. Όλα αυτά συνέβησαν το μακρινό 2016, επτά χρόνια πριν. Ήταν την εποχή που η δούκισσα του Sussex εντάχθηκε στη βασιλική οικογένεια και άρχισε να βγαίνει με τον νυν σύζυγό της. Τότε δηλαδή που είχε ακόμη πολλούς κανόνες να μάθει.

H αυστηρή προειδοποίηση του Πρίγκιπα Harry στη Meghan Markle
id="E105">Καθώς ετοιμαζόταν να πάει στην Ινδία για ένα ανθρωπιστικό ταξίδι λοιπόν, ο Harry θέλησε να την προειδοποιήσει. Όπως αποκάλυψε, φρόντισε να της δώσει μια αυστηρή συμβουλή σχετικά με τις επικείμενες φωτογραφήσεις της. Στα απομνημονεύματά του «Spare», ο δούκας του Sussex, εξηγεί τι ακριβώς συνέβη. «Συμβούλεψα τη Meghan να μην ποζάρει μπροστά από το Taj Mahal. Επειδή ο κόσμος θα πίστευε ότι αντιγράφει την αείμνηστη μητέρα του, πριγκίπισσα Diana».

Η αείμνηστη πριγκίπισσα της Ουαλίας είχε φωτογραφηθεί ως γνωστόν μόνη της έξω από το πιο εμβληματικό ορόσημο της Ινδίας.

Και συνέχισε: «Είπα στη Meghan ότι δεν ξέρω αν θα μπορούσε να φωτογραφηθεί στο Taj Mahal. Με ρώτησε τον λόγο. Της αποκρίθηκα απλά «η μαμά μου». Της είχα εξηγήσει ότι η μητέρα μου είχε ποζάρει εκεί και δεν ήθελα να νομίζει κανείς ότι η Meghan προσπαθούσε να μιμηθεί τη μητέρα μου».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nineties Violet (@90s.violet)

Η αντίδραση της Meghan Markle στην προειδοποίηση του Πρίγκιπα Harry

Ωστόσο, η Meghan Markle δεν είχε καν ακούσει ποτέ για τη φωτογραφία. Ο Harry έγραψε: «Η Meg δεν είχε ακούσει ποτέ για αυτή τη φωτογραφία. Βρήκε το όλο θέμα περίπλοκο. Εμένα πάλι μου φάνηκε χαριτωμένο που ήταν σε άγνοια».

Να αναφέρουμε ότι η Diana φωτογραφήθηκε έξω από το Taj Mahal τον Φεβρουάριο του 1992. Η λήψη έγινε κατά την επίσκεψή της στην Ινδία με τον πρίγκιπα Κάρολο τον Φεβρουάριο του 1992. Η ατομική αυτή φωτογραφία έγινε σύμβολο για τη σχέση τους.

Την εποχή που τραβήχτηκε, οι δυο τους ζούσαν ήδη χωριστά στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μάλιστα, 10 μήνες μετά από τη λήψη αυτή, το πρώην ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Lifestyle > InStyle