Πρίγκιπας Archie: Το λάθος της βασιλικής οικογένειας στον επίσημο ιστότοπό της για τον γιο του Harry και της Meghan

10:42 28/3/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Archie πλέον είναι πρίγκιπας και ο Harry με τη Meghan μπορούν να είναι ήσυχοι ότι τα παιδιά τους θα λάβουν όλα τα πριγκιπικά προνόμια.

Ωστόσο, παρά την αλλαγή του τίτλου του 3χρονου, στην ιστοσελίδα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας επιμένει ένα λάθος που αφορά στο βιογραφικό του γιου του Harry και της Meghan.

Πρόσφατα ανανεώθηκε η σελίδα προφίλ του πρίγκιπα Archie στον επίσημο ιστότοπο της βασιλικής οικογένειας, ώστε να αντικατοπτρίζει τον βασιλικό

του τίτλο. O πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle χρησιμοποίησαν τον τίτλο για πρώτη φορά νωρίτερα αυτόν τον μήνα σε μια δήλωση στο PEOPLE που επιβεβαίωσε τη βάπτιση της κόρης τους πριγκίπισσας Lilibet, της μικρότερης αδελφής του Archie.

Credit: royal.uk/prince-archie-sussex

Ενώ, λοιπόν, ο τρίχρονος γιος του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ αποκαλείται πρίγκιπας Archie του Σάσεξ στον επίσημο ιστότοπο, στη σελίδα αναφέρεται ακόμη ότι είναι έβδομος στη σειρά διαδοχής του θρόνου, που ήταν η θέση του κατά τη γέννησή του τον Μάιο του 2019.

Μετά τον θάνατο της προγιαγιάς του, βασίλισσας Ελισάβετ, τον Σεπτέμβριο και την ενθρόνιση του παππού του βασιλιά Κάρολου, ο Archie είναι πλέον έκτος στη σειρά διαδοχής. Βρίσκεται πίσω από τον θείο του πρίγκιπα William, τα ξαδέλφια του πρίγκιπα George, 9 ετών, πριγκίπισσα Charlotte, 7 ετών, και πρίγκιπα Louis, 4 ετών, και τον μπαμπά του Harry.

Credit: royal.uk/succession

Η σελίδα με το βιογραφικό του μικρού πρίγκιπα στον ιστότοπο, η οποία ακόμη δεν έχει ενημερωθεί πλήρως μετά τον θάνατο της βασίλισσας, γράφει προς το παρόν: “Ο πρίγκιπας Archie του Σάσεξ γεννήθηκε στις 05:26 τη Δευτέρα 6 Μαΐου. Είναι το πρώτο παιδί του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ και είναι έβδομος στη σειρά διαδοχής του θρόνου.” Βέβαια, στο σημείο όπου αναφέρεται η πλήρης σειρά διαδοχής ο μικρός Archie καταγράφεται στη σωστή θέση.

Όταν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2018, η βασίλισσα Ελισάβετ τους έδωσε τους τίτλους του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ. Ο Archie είχε δικαίωμα στον “ευγενικό τίτλο” του κόμη του Dumbarton κατά τη γέννησή του, αλλά το ζευγάρι δεν του έδωσε ευγενικό τίτλο εκείνη τη στιγμή. Στη συνέχεια, ο Archie θα μπορούσε να λάβει τον δευτερεύοντα τίτλο του Sussex πριν κληρονομήσει το δουκάτο.

Ο ιστότοπος της βασιλικής οικογένειας χρειάστηκε σχεδόν πέντε εβδομάδες για να προσθέσει την κόρη της πριγκίπισσας Βεατρίκης, Sienna Elizabeth στη σειρά διαδοχής μετά τη γέννησή της τον Σεπτέμβριο του 2021. Το Royal.UK χρειάστηκε επτά εβδομάδες για να προσθέσει την κόρη της Meghan και του Harry, Lilibet, στη λίστα μετά τη γέννησή της τον Ιούνιο του 2021. Όταν η πριγκίπισσα Ευγενία καλωσόρισε τον γιο της August τον Φεβρουάριο του 2021, ο ιστότοπος δεν τον πρόσθεσε για σχεδόν δύο μήνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα