Style Guide: Οδηγός για να βρείτε το τέλειο λευκό T-shirt

23:11 27/3/2023 - Πηγή: InStyle

Θεωρητικά, τα καλύτερα λευκά T-shirts θα πρέπει να είναι το πιο εύκολο πράγμα για να αγοράσει κανείς. Μπορείτε να τα βρείτε σε κάθε budget (από τη high street έως τα πολυτελή brands), σε κάθε κατάστημα λιανικής (από το Amazon έως το μαγαζί της γειτονιάς σας) και σε κάθε σχέδιο (εφαρμοστά, με χαλαρή εφαρμογή, V-neck ή λαιμόκοψη). Και όμως είναι ολοένα και πιο δύσκολο να βρούμε αυτό το μπλουζάκι που είναι ραμμένο στα μέτρα μας και που ενστικτωδώς το πιάνουμε όταν ντυνόμαστε το πρωί.

Όπως

τα κλασικά μαύρα κολάν, τα λευκά αθλητικά παπούτσια και τα τζιν τζάκετ, αυτά τα μπλουζάκια είναι στα fashion essentials της γκαρνταρόμπας. Δεν έχουν εποχή καθώς είναι οι ήρωες του καθημερινού μας ντυσίματος, είτε φαίνονται, είτε όχι -όταν τα φοράμε μέσα από σακάκια και τζιν. Πάντα όμως καταφέρνουν να μας κάνουν να αισθανόμαστε και να δείχνουμε πιο cool. Γιατί, πώς να το κάνουμε… Δεν μπορoύμε να ζήσουμε χωρίς μερικά λευκά T-shirts στο συρτάρι μας!

Για να σας βοηθήσουμε στη διαδικασία εύρεσης του τέλειου λευκού Τ-shirt φτιάξαμε μία λίστα με όσα πρέπει να σκεφτείτε πριν επιλέξετε και συγκεντρώσαμε τα δικά μας αγαπημένα.

Υλικό

Δεν υπάρχει καλύτερο υλικό από το βαμβάκι που είναι ανθεκτικό, δεν ζαρώνει εύκολα και επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει. Το modal (μια ανθεκτική και πιο βιώσιμη ίνα από ξύλο) μπορεί να παρατείνει τη διάρκεια ζωής του Τ-shirt σας. Το spandex και η ελαστάνη, προσθέτουν ελαστικότητα για να εξασφαλίσουν άνετη εφαρμογή. Οποιοδήποτε ύφασμα μπορεί να είναι διαφανές, ανάλογα με το βάρος και την πυκνότητα του, οπότε φροντίστε να διαβάσετε κριτικές εάν πρόκειται να το αγοράσετε ηλεκτρονικά.

Μέγεθος

Η πλειοψηφία των brands εξακολουθούν να προσφέρουν μόνο τη βασική σειρά μεγεθών XS έως XL, αλλά πλέον υπάρχουν περισσότερες size-inclusive επιλογές από ποτέ με τα brands να προσφέρουν μία γκάμα μεγεθών από 4XS μέχρι 4XL.

Design

Λίγα ρούχα είναι τόσο απλά όσο ένα λευκό μπλουζάκι, αλλά κάθε brand παρουσιάζει τη δική του εκδοχή. Πειραματιστείτε με διαφορετικές σιλουέτες, οι οποίες κυμαίνονται από στενά baby tees μέχρι oversized σιλουέτες. Σκεφτείτε επίσης ποιο μήκος είναι καλύτερο για εσάς, είτε πρόκειται για ένα crop που αποκαλύπτει τη ζώνη του τζιν σας είτε για ένα πιο μακρύ που είναι ιδανικό για να το φοράτε μέσα από το παντελόνι.

Marks & SpencerCOSCalvin Klein Tommy HilfigerAttrattivo

Keywords
Τυχαία Θέματα