Πώς θα κρατήσετε τα χέρια σας ενυδατωμένα τώρα που έχει κρύο

1/7 Κρέμα χεριών NIVEA 2/7 Κρέμα χεριών Biotherm 3/7 Κρέμα Χεριών La Prairie 4/7 Κρέμα Χεριών Byredo 5/7 Κρέμα Χεριών Diptyque Attica 6/7 Κρέμα Χεριών Lancome 7/7 Κρέμα Χεριών O.P.I

Τα χέρια μας είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα σημεία του σώματος μας. Η επιδερμίδα μας μάλιστα σε αυτό το σημείο είναι τόσο ευαίσθητη όσο και εκείνη των ματιών μας, ενώ ταλαιπωρείται ακόμα περισσότερο καθώς χρησιμοποιούμε συνεχώς τα χέρια μας.

Οι χαμηλές θερμοκρασίες μάλιστα είναι ένας από τους χειρότερους εχθρούς των χεριών μας καθώς τα αφυδατώνουν και τα κάνουν να μοιάζουν άγρια και ξηρά.

Ειδικά, αυτές τις ημέρες που οι θερμοκρασίες είναι ιδιαίτερα χαμηλές θα πρέπει να φροντίζουμε ώστε να ενυδατώνουμε συνεχώς τα χέρια μας με κρέμες χεριών, οι οποίες ανακουφίζουν την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα, την προστατεύουν και ενισχύουν τη διαδικασία ανάπλασής της.

Αυτό που χρειαζόμαστε όλες μας λοιπόν είναι να προσθέσουμε στη συλλογή μας τις καλύτερες κρέμες χεριών που θα κρατούν τα χέρια μας ενυδατωμένα και απαλά. Φυσικά, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε να φοράμε πάντα τα γάντια μας όταν βρισκόμαστε έξω.

Ποιες κρέμες έχουμε ξεχωρίσει;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΑνακαλύψαμε τα προϊόντα περιποίησης που θα σου χαρίσουν την επιδερμίδα που ονειρεύεσαι

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πώς,pos