Coat trends: Όλα τα πανωφόρια που θα χρειαστούμε φέτος τον χειμώνα

1/8 ΗΜΙΠΑΛΤΟ ΕΜΠΡΙΜΕ ΜΕ ΚΟΥΜΠΙΑ 109,90 €'ALE 2/8 ΠΑΛΤΟ ΚΑΡΟ ΣΤΑΥΡΩΤΟ149,90 € 'ALE 3/8 ΠΑΛΤΟ ΜΟΝΟΧΡΩΜΟ111,90 € 'ALE 4/8 ΜΠΟΥΦΑΝ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΗ ΜΕΡΗ139,90 € 'ALE 5/8 ΜΠΟΥΦΑΝ ΜΕ ΖΩΝΗ109,90 € 'ALE 6/8 ΚΑΠΑΡΤΙΝΑ ΚΟΝΤΗ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ111,90 € 'ALE 7/8 ΜΠΟΥΦΑΝ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΓΟΥΝΑ111,90 € 'ALE 8/8 ΜΠΟΥΦΑΝ BIKER ΜΕ
CONTRAST ΦΕΡΜΟΥΑΡ69,90 € 'ALE

Όσο περισσότερο μειώνονται οι θερμοκρασίες τόσο περισσότερο ενθουσιαζόμαστε όλες οι winter lovers. Πώς θα μπορούσαμε άλλωστε να μην ενθουσιαστούμε αφού τόσο καιρό ανυπομονούσαμε να φορέσουμε τα πιο ζεστά και cozy κομμάτια που έχουμε στη ντουλάπα μας. Πρωταγωνιστές φυσικά των χειμερινών μας looks είναι τα πανωφόρια. Παλτό, puffer jackets, faux γούνες, leather μπουφάν. Όλα είναι τόσο ξεχωριστά και μπορούν να αναβαθμίσουν στη στιγμή ακόμα και το πιο απλό ή casual σύνολο μας.

Ειδικά, φέτος τον χειμώνα, οι τάσεις της μόδας μας βοηθούν να πειραματιστούμε με το στιλ μας, να επενδύσουμε σε πανωφόρια που δεν έχουμε και σαφώς να ανανεώσουμε την ήδη υπάρχουσα συλλογή μας. Άλλωστε ένα νέο πανωφόρι δεν είναι ποτέ περιττό.

Εμείς σίγουρα σας προτείνουμε να επενδύσετε σε ένα all time classic πανωφόρι είτε σε κάμελ απόχρωση ή ακόμα και σε μοτίβο όπως είναι το καρό ή το πιε ντε πουλ. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα, οι fayx γούνες έχουν επανέρθει δυναμικά και μπορούν να φορεθούν ακόμα και πρωί με το αγαπημένο μας jean. Για τις αρκετά χαμηλές θερμοκρασίες, ένα puffer jacket είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεστε. Φέτος όμως προτιμήστε ένα σε ιδιαίτερη απόχρωση το γκρι metallic.

1/6 Instagram @streetrends 2/6 Instagram @streetrends 3/6 Instagram @streetrends 4/6 Instagram @blaireadiebee 5/6 Instagram @fashiioncarpet 6/6 Instagram @blaireadiebee

Keywords
Τυχαία Θέματα