Πως να φορέσετε το trend της διαφάνειας, χωρίς να δείχνει προκλητικό

10:03 4/3/2022 - Πηγή: InStyle

Ένα από τα μεγαλύτερα hit της σεζόν είναι δίχως αμφιβολία η τάση της διαφάνειας. Ρούχα αέρινα που αποκαλύπτουν το εσωτερικό τους, αφήνοντας λίγα στη φαντασία έχουν γίνει το πλέον αγαπημένο trend των κοριτσιών. Μέχρι και νυφικά είδαμε σε αυτή τη μορφή και δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε τον προκλητικό χαρακτήρα της διαφάνειας. Και τίποτα το κακό δεν έχει ένα αισθησιακό ρούχο. Το πρόβλημα είναι ότι δεν είναι για όλους. Ή μήπως είναι;

Ένα ρούχο αυτό καθ’ αυτό δεν καθορίζει τον άνθρωπο. Ο καθένας μπορεί να φορέσει τα πάντα και να δώσει διαφορετικό χαρακτήρα σε ότι θέλει. Αρκεί φυσικά, να έχει φαντασία και να γνωρίζει δυο τρία σημαντικά μυστικά.

Φορέστε την διαφάνεια σαν extra στοιχείο layering: χτίστε το outfit που θέλετε και σαν τελική πινελιά προσθέστε το διάφανο item από πάνω. Κλειστό σαν φόρεμα ή σαν πανωφόρι, όπως και να φορεθεί, η διαφάνεια προσθέτει έναν extra χαρακτήρα, ακόμα και σε ένα βασικό look και, φυσικά, δεν αποκαλύπτει τίποτα που δεν θα θέλατε.

Το styling παίζει τον ρόλο του: και τα πιο «αθώα» ρούχα μπορούν κάλλιστα να προκαλέσουν τη φαντασία. Έτσι και τα διάφανα μπορούν μέχρι και συντηρητικά να θεωρηθούν με το κατάλληλο styling. Flat παπούτσια, casual oversized πανωφόρια και πλεκτά συνδυάζονται άψογα με τις διαφάνειες και δίνουν το πιο καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Ένα μακρύ blazer σώζει την κατάσταση: σε αυτήν την περίπτωση, η διαφάνεια θα λειτουργήσει ως βάση και ένα σακάκι σε ματ υφή θα καλύψει χωρίς να καπελώσει το κάτω μέρος, αναδεικνύοντας το c-through εφέ και τα πόδια σας με τον καλύτερο τρόπο.

Φορέστε ένα chic εσώρουχο: το οποίο θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό και από το διάφανο τοπ σας. Αυτά τα δύο στοιχεία όταν συνδυάζονται σωστά λειτουργούν αναπάντεχα, με τον πιο κομψό τρόπο. Να θυμάστε ότι δεν υπάρχουν προκλητικά ρούχα κι ένα outfit αντιπροσωπεύει τη διάθεση που θέλουμε να βγάλουμε προς τα έξω.

Keywords
Τυχαία Θέματα