Sydney Sweeney: Είπε το ‘ναι’ στον αγαπημένο της

09:51 4/3/2022 - Πηγή: InStyle

Η Sydney Sweeney αρραβωνιάστηκε τον επί τέσσερα χρόνια σύντροφό της.

Τους τελευταίους μήνες, η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης δραματικής σειράς του HBO Max, ‘Euphoria‘ έχει ενθουσιάσει το τηλεοπτικό κοινό με την ερμηνεία της. Τώρα όμως η 24χρονη ηθοποιός απασχόλησε τα media για έναν αρκετά διαφορετικό λόγο, ο οποίος σχετίζεται με την προσωπική ζωή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

Η Sydney Sweeney βρίσκεται σε σχέση με τον 37χρονο επιχειρηματία, Jonathan Davino από το 2018. Μολονότι η ίδια δεν έχει κάνει ποτέ κάποια δημόσια δήλωση αναφορικά με τον σύντροφό της, κυκλοφορούν συχνά φωτογραφίες από κοινές εξόδους τους.

“Δεν βγαίνω με άτομα που βρίσκονται στο προσκήνιο. Δε βγαίνω με ηθοποιούς ή μουσικούς ή με οποιονδήποτε από τον χώρο της ψυχαγωγίας γιατί μπορώ απλά να είμαι η νορμάλ Syd με αυτό τον τρόπο και είναι ευκολότερο” είχε δηλώσει στο παρελθόν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Just Jared Jr. (@justjaredjr)

Πριν από λίγες μέρες, η είδηση ότι ο Jonathan της έκανε πρόταση γάμου έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Αυτό που πυροδότησε τη συγκεκριμένη φήμη είναι η εμφάνιση της Sweeney με ένα αστραφτερό μονόπετρο στο δάχτυλό της. Το περιοδικό People επιβεβαίωσε τελικά ότι η σταρ είπε όντως το ‘ναι’ στον αγαπημένο της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TMZ (@tmz_tv)

Keywords
Τυχαία Θέματα