Πορτοκαλί νύχια: 10 ιδέες για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα του φθινοπώρου

08:00 4/10/2023 - Πηγή: InStyle

Οι τάσεις στα νύχια είναι πολλές και οι επιλογές ατελείωτες. Μία από αυτές είναι η πορτοκαλί απόχρωση που κυριαρχεί τους φθινοπωρινούς μήνες, όχι μόνο λόγω των χρωμάτων της φύσης… αλλά και του Halloween.

Ζωντανό, χαρούμενο και ζεστό, είναι μια εξαιρετική επιλογή για να γιορτάσετε τις καλύτερες στιγμές του φθινοπώρου. Το πορτοκαλί είναι μία ζεστή απόχρωση με τόσες πολλές παραλλαγές για πειραματισμό. Από μανταρίνι μέχρι κολοκύθα ή ροδάκινο, η κάθε γυναίκα μπορεί να επιλέξει αυτό που της ταιριάζει.

Ανεξάρτητα

από το αν προτιμάτε λαμπερά βερνίκια ή πιο απαλές και διακριτικές παραλλαγές, οι επιλογές είναι ανεξάντλητες. Το Ombré, για παράδειγμα, είναι ένα δημοφιλές σχέδιο νυχιών που λειτουργεί ιδιαίτερα καλά, χάρη στο ευρύ φάσμα αποχρώσεων του πορτοκαλί. Το χρώμα επιτρέπει επίσης τον πειραματισμό με δημιουργικά εφέ, μοναδικές τεχνές νυχιών, ακόμη και μερικά εποχιακά μανικιούρ.

Παρακάτω θα δείτε μία λίστα από τις καλύτερες ιδέες για πορτοκαλί nails για να ξεφύγετε από τη βασική ρουτίνα του φθινοπωρινού μανικιούρ σας.

Matte Vs. Smooth Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα