Περήφανη μαμά η Elle Macpherson – “Βομβαρδίζει” το Instagram με φωτογραφίες του κούκλου γιου της

14:32 4/2/2024 - Πηγή: InStyle

H Elle Macpherson μπορεί να περηφανεύεται για τους δύο κούκλους γιους της. Και όπως φαίνεται το μήλο κάτω απο τη μηλιά θα πέσει καθώς και οι δύο έχουν κληρονομήσει τα εκπληκτικά γονίδιά της.

Αυτήν τη φορά το supermodel θέλησε να καμαρώσει για τον μικρότερο γιο της, τον Cy Busson, ο οποίος έγινε 21 χρόνων. Η Elle βομβάρδισε κυριολεκτικά τον λογαριασμό της στο Instagram με φωτογραφίες του εορτάζοντα, από

την παιδική ηλικία έως σήμερα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elle Macpherson (@ellemacpherson)

Ο Cy είναι γιος του μοντέλου και του δισεκατομμυριούχου Arpad Busson. Και φαίνεται ότι ο Aurelius Cy Busson, ο οποίος χρησιμοποιεί το μεσαίο του όνομα, έχει βγει από τη σκιά των διάσημων γονιών του και λάμπει από μόνος του.

Φαίνεται, μάλιστα, πως ακολουθεί τα βήματα της μαμάς του στον χώρο του μόντελινγκ, καθώς έχει ήδη κάνει αρκετές φωτογραφίσεις περιοδικών και εκπροσωπείται από το πρακτορείο ταλέντων Next Models Miami.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elle Macpherson (@ellemacpherson)

Εκτός από την καριέρα του στο μόντελινγκ, φοίτησε στο Babson College, το οποίο είναι γνωστό για την εστίασή του στην επιχειρηματικότητα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cy Busson (@cybusson)

Ο Cy παρέμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μέχρι να γίνει 18, αλλά από τότε που έφτασε σ’ αυτό το ορόσημο έχει εμφανιστεί σε αρκετά εξώφυλλα περιοδικών. Κόσμησε το εξώφυλλο της αυστραλιανής Vogue και του γαλλικού Elle μαζί με τη μητέρα του και τον μεγαλύτερο αδελφό του, τον Flynn Busson. Ήταν επίσης εξώφυλλο στη ρωσική έκδοση του περιοδικού Glamour Man.

Keywords
Τυχαία Θέματα