Πείτε μας τι τύπο μαλλιών έχετε, να σας πούμε ποιο σαμπουάν και conditioner να πάρετε

08:34 8/11/2019 - Πηγή: InStyle
1/7 ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑΜΑΛΛΙΑ: MoroccanoilHydratingΗ υψηλήπεριεκτικότητά τουςσε έλαιο άργκαν καιΒιταμίνες Α και Εκάνει ακόμα και ταπολύ λεπτά καιάτονα μαλλιά απαλά,λαμπερά καιανάλαφρα.€25 και €24 αντίστοιχα,στα κομμωτήρια 2/7 ΓΙΑ ΒΑΜΜΕΝΑΜΑΛΛΙΑ: Elvive Color-ViveΑν τα μαλλιά σαςείναι βαμμένα ήμε ανταύγειεςχρειάζεστε αυτότο σαμπουάν καιτο conditioner,που κλειδώνουντις χρωστικές,προστατεύοντας καιχαρίζοντας λάμψηστην τρίχα.€5,05 και €4 αντίστοιχα 3/7 ΓΙΑ ΞΗΡΑΜΑΛΛΙΑ: KérastaseResistance BainForce Architecte/ResistanceCimentAnti-UsureΑν οι άκρες τωνμαλλιών σας σπάνεπροστατέψτε τιςμε αυτές τις δύοφόρμουλες.€27,95
και €23,95αντίστοιχα, στακομμωτήρια 4/7 ΓΙΑ ΣΓΟΥΡΑΜΑΛΛΙA: Bumble andBumble Bb. CurlΤο μείγμα απόενυδατικά έλαιακαι πολυμερή πουπεριέχουν κάνειόλων των ειδώντις μπούκλες ναπαραμένουνκαλοσχηματισμένες.€29,95 και €27,95αντίστοιχα,στα Sephora 5/7 ΓΙΑ ΛΕΠΤΑ/ΑΔΥΝΑΜΑΜΑΛΛΙΑ: Syoss ShampooPure Boost/Conditioner PureFreshΚαθαρίζουν απαλάτα μαλλιάαπομακρύνονταςρύπους καιλιπαρότητα, ενώταυτόχροναπροσφέρουν όγκο.€5,82 και €4, αντίστοιχα 6/7 ΓΙΑ ΤΟΦΡΙΖΑΡΙΣΜΑ: Rene FurtererLisseaΑντιμετωπίστετο ενοχλητικόφριζάρισμα μεένα ζευγάρι πουκαθαρίζει ταμαλλιά σε βάθοςαφήνοντάς ταλεία και απαλά.€18,4 και €14,9αντίστοιχα, σταφαρμακεία 7/7 ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΧΡΗΣΗ: Pantene HairSuperfoodΈχοντας υψηλήσυγκέντρωσηπροβιταμίνης B5,λιπιδίων καιαντιοξειδωτικών,δυναμώνουν καιαναζωογονούν ταμαλλιά σε κάθεεφαρμογή.€4,98 το καθένα

Αν υπάρχει κάτι που μπορεί να μας κάνει να νιώσουμε αυτοπεποίθηση στη στιγμή, αυτό είναι σίγουρα να έχουμε απαλά, λαμπερά μαλλιά. Για να το πετύχουμε βέβαια, απαιτείται φροντίδα και προσπάθεια και ακριβώς όπως δεν θα φοράγαμε μία κρέμα για ξηρές επιδερμίδες στο λιπαρό μας δέρμα, το ίδιο πρέπει να κάνουμε και για τα μαλλιά μας.

Τα μαλλιά όλων των ανθρώπων δεν είναι ίδια, δεν έχουν τις ίδιες ανάγκες και για αυτό δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούν όλοι τα ίδια προϊόντα. Ένα σαμπουάν ή/και conditioner που αφήνει τα μαλλιά της φίλης μας λαμπερά και ενυδατωμένα, ίσως δεν έχει τα ίδια αποτελέσματα στα δικά μας μαλλιά.

Για να βρείτε το σωστό σαμπουάν και conditioner, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να αναγνωρίσετε τι τύπο μαλλιών έχετε και τις ανάγκες τους. Τα υπόλοιπα τα βρήκαμε εμείς για εσάς και σας περιμένουν στην παραπάνω gallery.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΤριχόπτωση τέλος! Βρήκαμε τα προϊόντα που θα «σώσουν» τα μαλλιά σας

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πείτε,peite