Τι θα διαβάσετε στο Instyle Δεκεμβρίου που κυκλοφορεί στις 10 Νοεμβρίου

13:52 7/11/2019 - Πηγή: InStyle

Το τεύχος Δεκεμβρίου του Instyle είναι εμπλουτισμένο με αγαπημένα πρόσωπα, badass women που αποτελούν παράδειγμα για όλες εμάς, ρούχα και beauty looks που µας έκοψαν την ανάσα το 2019.

Δανάη Παππά

Η πρωταγωνίστρια της σειράς του ΣΚΑΪ 8 Λέξεις,  στις επόμενες σελίδες καταρρίπτει τη γενική ομολογία ότι η ομορφιά μονάχα ανοίγει πόρτες, εξηγώντας πώς  μια νέα

γυναίκα με ισχυρή θέληση και ήθος μπορεί να κατακτήσει ό,τι πραγματικά επιθυμεί.

Μιρκέτα Βιδάλη

Η πρώτη No Thinker φωτογραφίζεται στο InStyle και µας αποκαλύπτει το δικό της success story.

Βίκυ Παπαδοπούλου

Η ηθοποιός φωτογραφίζεται για το InStyle με τα πιο iconic κοστούμια της σεζόν και μιλά για την επιστροφή της στην τηλεόραση, την αγάπη της για τον κινηματογράφο και τα παιδικά της όνειρα.

Αναστασία Παντούση

Με βλέμμα που καθηλώνει, προσωπικότητα γεμάτη ένταση και ομορφιά ξεκάθαρα ελληνική, η πρωταγωνίστρια της σειράς Το Κόκκινο Ποτάμι ποζάρει στον φακό φορώντας μοναδικές δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών αλλά και τις νέες τάσεις της σεζόν.

Γιάννης Στάνκογλου

Ο ηθοποιός αντιπαθεί τη μονοτονία. Αυτή την περίοδο τον βρίσκουμε στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη, καθώς και στο σινεμά, ενώ παράλληλα βρίσκει χρόνο να μας μιλήσει για όλα αυτά.

50 BEST DRESSED

Οι διάσημες παρουσίες που γράφουν ιστορία με τις εμφανίσεις τους στο
κόκκινο χαλί και στους δρόμους των πιο σημαντικών αστικών κέντρων της μόδας.

BEAUTY BEST DRESSED

Μακιγιάζ, µαλλια, ρούχα. Όταν όλα συνθέτουν µια τέλεια εικόνα. Ρίξτε µια µατια στα beauty looks του 2019 που µας έκοψαν την ανάσα.

BADASS WOMEN

Η Νταίζη Μανιατοπούλου μας συστήνει τη νέα επαγγελματική της ιδιότητα προτρέποντας όλες τις γυναίκες να μη διστάσουν σε νέα ξεκινήματα, «μονοπάτια» για την επιτυχία.

LEADING LADIES

Την τελευταία δεκαετία, η Αφροδίτη Παναγιωτάκου, Διευθύντρια Πολιτισμού του Ιδρύματος Ωνάση, διευρύνει την πολιτιστική σκηνή και βαθαίνει τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις στη χώρα μας με διαρκή καινοτομία και διεθνή ορίζοντα.

Μια ιστορία έμπνευσης και δημιουργίας, όπως μας την αφηγείται η Δήμητρα Κολοτούρα, η μία εκ των δύο συνιδρυτριών του επιχειρηματικού διδύμου της Zeus+Δione.

Ξεκινώντας ερασιτεχνικά µε ένα προφίλ στο eBay, η Ελληνίδα επιχειρηματίας και κάτοικος Γερµανίας Zoe Boikou κατάφερε το 2008 να ιδρύσει την εταιρεία καλλυντικών ZOEVA. Μιλώντας αποκλειστικά στο InStyle, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε, στην υπόσχεση που έδωσε στον εαυτό της αλλά και στη σχέση της µε την Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα