Οι τεράστιες τσάντες είναι τάση ξανά -Ακατάστατα κορίτσια έχετε λόγο να χαίρεστε!

Για μας, τις γυναίκες που ζούμε σε έναν κόσμο γεμάτο δραστηριότητες, η εμμονή μας με τις μεγάλες τσάντες είναι κάτι ξεχωριστό. Βγαίνουμε το πρωί και επιστρέφουμε το βράδυ, οπότε θέλουμε μια τσάντα που να χωράει τα πάντα. Παρόλα αυτά, τα τελευταία χρόνια το street style ήταν γεμάτο με μικρά τσαντάκια που δεν χωρούσαν σχεδόν τίποτα. Αυτό, ωστόσο, ευτυχώς άλλαξε!

Ναι, οι τεράστιες τσάντες είναι και πάλι στη μόδα και εμείς πανηγυρίζουμε. Έτοιμες να κουβαλήσετε μαζί σας τα πάντα; Όχι μόνο τα απαραίτητα, αλλά την Άρτα και τα Γιάννενα κυριολεκτικά.

Big
Bag Theory

Για τις τελευταίες τους συλλογές, μεγάλοι οίκοι μόδας όπως η Miu Miu παρουσίασαν υπερβολικά τεράστιες τσάντες, ενώ η Coach αποχαιρέτησε μια και καλή τα μικροσκοπικά τσαντάκια. Η Ferragamo από την άλλη, προσέφερε μια ποικιλία από ευρύχωρες τσάντες, όπου ακόμη και τα clutch απέκτησαν XL μέγεθος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FERRAGAMO (@ferragamo)

Οι celebrities δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης

Οι διασημότητες αγαπούν τη νέα αυτή τάση. Από την Angelina Jolie με τη Celine tote της έως τη Jennifer Lawrence με τη Loewe Puzzle Tote Bag, την Kylie Jenner, την Rihanna μέχρι και τον σύντροφό της ASAP Rocky, όλο και περισσότερες διασημότητες την έχουν κάνει το αγαπημένο τους αξεσουάρ.

Η επιστροφή της χαλαρότητας

Καθώς οι μεγάλες τσάντες ανεβαίνουν ξανά την κορυφή, γυρίζουμε στην εποχή που δεν για μας ένοιαζαν πράγματα όπως το τι κουβαλάμε στην τσάντα μας. Οι σχεδιαστές όπως ο Matthieu Blazy της Bottega Veneta ποντάρουν στον sloutchy όγκο, ενώ υπάρχουν και οι τσάντες-γίγαντες, όπως η Icare Maxi Shopping Bag του Saint Laurent.

Και επιτέλους, μάς επιτρέπουν να γίνουμε και πάλι ακατάστατες. Οι τεράστιες τσάντες είναι εδώ για να μας επιτρέψουν να κουβαλάμε τη ζωή μας με στιλ και άνεση. Είναι η εποχή του μαξιμαλισμού και εμείς είμαστε έτοιμες να την απολαύσουμε στο έπακρο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ENFNTS TERRIBLES Magazine (@enfntsterribles)

Keywords
Τυχαία Θέματα