Οι ωραιότερες τσάντες που πρωταγωνίστησαν το 2021

Εκτός από όλα τα άλλα αυτός ο χρόνος είχε και πολλά τσαντάκια. Μια περίληψη για το 2021 όσον αφορά τις τσάντες: Τα μίνι τσαντάκια κυριάρχησαν και κυκλοφόρησαν πολύ σε διάφορα και έντονα χρώματα, οι oversized τσάντες μπήκαν για λίγο στο συρτάρι με τα ξεπερασμένα για να επιστρέψουν κάποια στιγμή στο μέλλον ενώ king of the bags αναδείχτηκε με διαφορά η baguette.

Instagram @leonniehanne

Η μίνι city bag που γενικά έχει μπει στη ζωή μας και

δεν λέει να φύγει. Έχει άποψη, έχει στιλ, το συγκεκριμένο design της δίνει μια αυστηρότητα αλλά το μικρό της μέγεθος την κάνει και λίγο παιχνιδιάρα.

Instagram @leonniehanne

Η βασίλισσα των τσαντών που λέγαμε, μπαγκέτα! Το στιλ της αξεπέραστο, ήρθε και θα μείνει στα σίγουρα.

Instagram @leonniehanne

Η καπιτονέ και μάλιστα πράσινη κυκλοφόρησε τόσο πολύ που έγινε basic. Ίσως να χρειαζόμαστε μια ανανέωση και ένα διάλειμμα από την συγκεκριμένη.

Instagram @jacquemus

Η Jacquemus τσάντα που πλέον αποτελεί θεσμό. Φέτος την γνωρίσαμε σε hot pink, για του χρόνου είμαστε σίγουροι ότι κάτι άλλο special θα ετοιμάζει ο σχεδιαστής.

Instagram @tamara

Η μόνη από τις μεγάλες που κυκλοφόρησε το 2021, γνωστή και ως shopper bag. Aka η τσάντα για τα ψώνια, εμπνευσμένη από της τσάντες-σακούλες της λαϊκής που δεν χρειάζονται φερμουάρ.

Instagram @polliani

Τα μίνι τσαντάκια αξεσουάρ. Η πανδημία έδειξε ότι δεν χρειάζεται να κουβαλάμε άπειρα πράγματα μαζί μας για μια σύντομη βόλτα. Μόνο τα κλειδιά του σπιτιού (κι ένα κραγιόν θα έλεγα αλλά αχρησιμοποίητο έμεινε κι αυτό με τις μάσκες) είναι αρκετά.

Instagram @polliani

Η γούνινη τσάντα μετρίου μεγέθους. Θα θέλαμε με το νέο έτος να μπει κι αύτη στο χρονοντούλαπο με τις κακές επιλογές…

Instagram @newbottega

Η στιλ Bottega Veneta με την χαρακτηριστική αλυσίδα που και αυτή φορέθηκε πολύ αλλά τουλάχιστον είχε άποψη.

Keywords
Τυχαία Θέματα