Οι denim φούστες θα είναι πάντα In Style

Η εποχή του φθινοπώρου είναι συνυφασμένη με το καρό μοτίβο, τα chunky πλεκτά και φυσικά ένα άνετο jean παντελόνι. Αυτά τα κομμάτια δεν λείπουν από καμία γκαρνταρόμπα και αποτελούν αδιαμφισβήτητα staples κατά τη διάρκεια των πιο κρύων μηνών του έτους. Ωστόσο, εάν θέλετε να προσθέσετε μια πιο φρέσκια πινελιά στα looks σας και να ξεχωρίσετε, οι denim φούστες είναι η ιδανική επιλογή. Το συγκεκριμένο ρούχο μάλιστα βιώνει μια άκρως stylish “αναγέννηση”, η οποία μας αρέσει πολύ.

8 διαχρονικά look για

τις κρύες μέρες με την υπογραφή της Rosie Huntington-Whiteley

Style Du MondeStyle Du MondeΑυτού του είδους φούστες έκαναν για πρώτη φορά αισθητή την παρουσία τους κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’70.

Η δημοτικότητά τους είχε τότε εκτοξευθεί στα ύψη εξαιτίας της εμφάνισης της hippie μόδας. Είχαν τραβήξει λοιπόν την προσοχή της νεολαίας και φοριόντουσαν πάρα πολύ. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και μερικά χρόνια αργότερα, όταν οι έφηβοι του ’00 αποφάσισαν να ανανεώσουν αυτό το denim piece με τον δικό τους μοναδικό τρόπο. Εμβληματικά icons εκείνης της περιόδου είχαν απαθανατιστεί από τον φωτογραφικό φακό των paparazzi ντυμένες με τις mini skirts τους. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι φυσικά τα διάσημα y2k party girls, η Paris Hilton και η Britney Spears.

Αυτό το styling trick θα αναβαθμίσει τα φθινοπωρινά looks σας

Source: www.beyondretro.com

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Hilton (@parishiltonforever)

Φτάνοντας στο σήμερα, πολλές fashionistas και trendsetters έχουν εντοπιστεί με αυτό το διαχρονικό ρούχο. Ειδικά οι celebrities, όπως η Bella Hadid και η Emily Ratajkowski, φαίνεται να συμφωνούν στο γεγονός ότι η denim skirt είναι πιο In Style από ποτέ. Σε αυτό έχουν συμβάλλει πολλοί λόγοι, όπως το ότι μπορεί να ταιριάξει σε όλες τις περιστάσεις. Από έναν πρωινό καφέ με τις φίλες μας ή μια μονοήμερη εκδρομή σε κοντινό προορισμό, έως και ένα date night με τον σύντροφό μας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να τη συνδυάσουμε με τα κατάλληλα ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια – ανάλογα με το vibe που θέλουμε να πετύχουμε.

Αυτό το styling trick θα αναβαθμίσει τα φθινοπωρινά looks σας

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella Hadid Daily (@_bellahadid.daily_)

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emrata Daily Updates (@emratateam)

Παρακάτω συγκεντρώσαμε 6+1 διαφορετικές εκδοχές της πιο hot φούστας της σεζόν.Nobody Denim Lexi high-rise denim skirtGANNI straight denim skirtDsquared2 drawstring waist denim skirt MM6 Maison Margiela asymmetric denim skirtProenza Schouler White Label PSWL zip denim skirtDolce & Gabbana patchwork denim skirtIsabel Marant Étoile high-waisted denim skirtMarine Serre patchwork moon-print denim skirt

Keywords
Τυχαία Θέματα
In Style,