Οι αδερφές Kardashians διοργάνωσαν το πιο girly Barbie πάρτι

13:07 17/1/2022 - Πηγή: InStyle

Μήπως χρειάζεστε λίγη έμπνευση για το παιδικό πάρτι της κόρης σας; Αν ναι, το πάρτι που διοργάνωσε η οικογένεια Kardashian για τον εορτασμό των γενεθλίων της Stormi και της Chicago West είναι η καλύτερη ιδέα για εσάς.

Instagram @kimkardashian

Είναι γνωστό ότι οι αδερφές διοργανώνουν τα καλύτερα πάρτι στο Hollywood και τα γενέθλια των μικρών κοριτσιών δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση. Ένας ολόκληρος κόσμος

με βάση το ροζ, τις κούκλες και τα άπειρα γλυκά στήθηκε για τις δύο εορτάζουσες και οι μεγάλοι φάνηκαν να το διασκεδάζουν περισσότερο από τα παιδιά.

Instagram @kimkardashianInstagram @khloekardashian

Κάποιοι τίμησαν τα δύο κορίτσια με την παρουσία τους ενώ υπήρξαν και ηχηρές απουσίες. Η Kendall Jenner για παράδειγμα προτίμησε να κάνει σκι σε κάποιο χειμερινό θέρετρο παρά να βρεθεί σε ένα παιδικό πάρτι. Το gossip πάντως είναι ότι τελικά επιτράπηκε η είσοδος στο σπίτι και στον Kanye West που τον τελευταίο καιρό φαίνεται να έχει δημιουργήσει έναν μικρό χαμό με κατηγορίες για επιθέσεις, καυγάδες και την προκλητική του νέα σχέση.

Instagram @kyliejenner

Η μέλλουσα μητέρα, Kylie, από την άλλη τράβηξε για ακόμα μια φορά την προσοχή φορώντας ένα total ροζ εφαρμοστό σύνολο με ασορτί παλτό και δοκιμάζοντας τις λιχουδιές του πάρτι. Κάποιοι ωστόσο συνεχίζουν να υποστηρίζουν ότι έχει ήδη γεννήσει αλλά λίγο δύσκολο να ισχύει. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι η Stormi έχει γενέθλια την 1η Φεβρουαρίου και επέλεξαν να τα γιορτάσουν τώρα… Τα συμπεράσματα δικά σας.

Instagram @kyliejennerInstagram @kimkardashian

Keywords
Τυχαία Θέματα