Ηappy Birthday Kate Moss: 7 συμβουλές για τη ζωή και το στιλ από το super model των 90s

10:39 17/1/2022 - Πηγή: InStyle

Το skinny super model που μεσουράνησε, κατέκτησε και προσδιόρισε τα 90s γίνεται 48! Η Kate Moss ένα από τα μεγαλύτερα μοντέλα όλων των εποχών, ήταν αυτή που με τη διαφορετική της εμφάνιση έκανε την βιομηχανία της μόδας να επαναπροσδιορίσει τα πρότυπά της και να φέρει τα πάνω κάτω. Το ύψος της, το too skinny σώμα και το διαφορετικό πρόσωπό της δεν ήταν αρχικά ότι ο χώρος του modeling αποζητούσε. Το τεράστιο ταλέντο της όμως έκανε τους πάντες να

δουν τα πράγματα αλλιώς και να καταλάβουν τι πάει να πει Kate Moss.

Instagram @katemossagency

Σήμερα, με μια εμπειρία που μετράει δεκαετίες, η Kate Moss βρίσκεται ακόμα στον χώρο που τόσο αγάπησε και την αγάπησε, διευθύνοντας το δικό της πρακτορείο μοντέλων. Ποιες λοιπόν είναι οι συμβουλές της Kate Moss που μεταξύ άλλων ακολούθησε στην τόσο έντονη ζωή της; Party animal, skinny, fashion icon, κοπέλα του Johny Depp, είναι μερικές από τις ταμπέλες που την ακολούθησαν. Η Kate Moss όμως δεν συνηθίζει να μπαίνει σε κουτάκια και χαράζει τον δικό της μοναδικό δρόμο.

Instagram @katemossagency

Μια από τις πιο δημοφιλής φράσεις της ήταν το «τίποτα δεν έχει καλύτερη γεύση από το να είσαι skinny». Κάποιοι θα διαφωνούσαν, κι εγώ μαζί.

«Ακούγεται γλυκανάλατο αλλά πιστεύω ότι αν είσαι όμορφος από μέσα σου φαίνεσαι όμορφος και εξωτερικά».

Σχετικά με το στιλ της, «αν πρόκειται να χορέψω τότε φοράω τα πιο ψηλά τακούνια με το πιο κοντό φόρεμα». Έχουμε την εικόνα!

Instagram @edward_enninful

«Το leopard φόρεμα είναι ένα από τα αγαπημένα μου. Συνήθιζα να το φοράω σαν teenager και το έχουμε επαναφέρει στο σήμερα».

«Πάντα έχω ένα ζευγάρι Ray-Bans στην τσάντα μου και πολλά ζευγάρια στο σπίτι μου επειδή έχουν την τάση να χάνονται. Και είναι είδος πρώτης ανάγκης».

«Θέλω να ζήσω τη ζωή μου με τέτοιο τρόπο που όταν θα γεράσω θα κοιτάω πίσω και θα λέω: την έζησα, δεν επιβίωσα απλά!» και σίγουρα το έχει καταφέρει.

Instagram @katemossagency

Γι’ αυτό και κρατήστε αυτά τα λόγια της Kate Moss: «Είναι αμαρτία να βαριέσαι».  

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ηappy Birthday Kate Moss, 90s,iappy Birthday Kate Moss, 90s