Οι Rebelde Way ήρθαν ξανά για να μας ταράξουν με το επαναστατικό στιλ τους

11:33 9/1/2022 - Πηγή: InStyle

Ή σκέτοι Rebelde αυτή τη φορά. Όπως και να τους αποκαλέσουμε το θέμα είναι ένα, ήταν και θα είναι επαναστάτες τόσο με τις προσωπικότητες όσο και με το στιλ τους. Η μία μετά την άλλη σειρά κάνουν reboot και μεταφέρονται στο σήμερα υπενθυμίζοντάς γιατί τις αγαπήσαμε τότε. Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ ακόμα θυμάμαι τον εαυτό μου να τρέχει από το σχολείο για να δει ένα τους επεισόδιο. Το reboot το είδα όλο μονομιάς κι όσο για το στιλ των νέων χαρακτήρων, έχουμε να πούμε πολλά.

Instagram
@mondetelenovelasafriquefr

Η νέα πρωταγωνίστρια διεκδικεί τον τίτλο της Mia Colucci για όσους θυμούνται και έχει το ανάλογο στιλ, backround και love story με το outsider του σχολείου. Βέβαια στην πιο σύγχρονη εκδοχή, αφού θα δείτε μέχρι και τις κλασικές στολές του κολεγίου να φοριούνται αλλιώς!

Instagram @soyrebeldenetflixInstagram @soyrebeldenetflix

Tweed sets, designer τσάντες και υπερβολικά αξεσουάρ παρατηρήσαμε στα πρώτα επεισόδια της σειράς. Το Rebelde αντιπροσωπεύει τη teenager μόδα της Λατινικής Αμερικής, μια μόδα που ναι μεν ακολουθεί την παγκόσμια τάση αλλά ταυτόχρονα είναι πιο απελευθερωμένη και πιο φορτωμένη. Τα πάντα σετάρονται μεταξύ τους με απόλυτο σκοπό να τραβήξουν την προσοχή.

Instagram @soyrebeldenetflix

Οι νέοι χαρακτήρες έχουν θράσος και δεν περιορίζονται από τίποτα. Η μόδα εκφράζει τον καθένα διαφορετικά και μέσα από αυτή δηλώνουν ότι είναι ανυπότακτες καρδιές. Κάποιοι ίσως να θυμόμαστε ακόμα τα cliché της παλιάς σειράς και μας χαροποιεί ιδιαίτερα που το reboot τα εξάλειψε.

Instagram @soyrebeldenetflixInstagram @soyrebeldenetflix

Όπως και να έχει, οι σειρές με τα ιδιωτικά σχολεία έχουν πάντα ενδιαφέρον και συνήθως προσφέρουν ένα πιο ανάλαφρο θέαμα και πολλές ιδέες νεανικού στιλ. Μια άλλη όψη με αρκετό fun και ιδιαιτερότητες στο styling για να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα.

Instagram @soyrebeldenetflix

Keywords
Τυχαία Θέματα