Οι 8 ταινίες που περιμένουμε στο πρώτο εξάμηνο του 2020

11:31 2/1/2020 - Πηγή: InStyle

1η του χρόνου, 1η του μήνα, παραδοσιακά μια ημέρα που τίθενται στόχοι και καταστρώνονται τα πρώτα drafts πλάνων για τη χρονιά. Είμαστε κι εμείς που πινιάρουμε στον χάρτη τις ημερομηνίες με τις κυκλοφορίες των ταινιών που θέλουμε οπωσδήποτε να δούμε το 2020. Αν είσαι της ίδιας συνωμοταξίας, αυτή η λίστα θα σου φανεί πολύ χρήσιμη.

Jumanji: The Next Level

Ενάμιση χρόνο μετά την απροσδόκητα τεράστια επιτυχία της πρώτης ταινίας – ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο δολάρια – ο Ντουέιν Τζόνσον και η ομοούσιος τριάδα του

επιστρέφουν για μια νέα περιπέτεια μέσα στον κόσμο του Jumanji. Και το κάνουν με στόχο να υπάρξει και τρίτο μέρος, αφού φαίνεται πως ο κακός αυτής της ταινίας, ο Γιούργκεν, είναι κι αυτός avatar του παιχνιδιού και μένει να δούμε ποιος τον κάνει. Ως προς το Next Level πάντως, το ενδιαφέρον έγκειται στην παρουσία του Ντάνι Ντε Βίτο και του Ντάνι Γκλόβερ και τη σχέση που έχουν οι χαρακτήρες τους.

Πότε: 2 Ιανουαρίου


Dolittle

Έχοντας αφήσει οριστικά πίσω του τον κόσμο της Marvel, ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ κινείται ξανά σε ένα franchise revival, αφού στο ξεκίνημα του Iron Man υποδύθηκε τον Χολμς. Τώρα παίρνει τον ρόλο του Έντι Μέρφι και τον προσαρμόζει στα δικά του δεδομένα, χωρίς όμως να πρόκειται για κάποιο sequel ή prequel. Είναι μια διαφορετική ιστορία τοποθετημένη κάμποσες δεκαετίας στο παρελθόν.

Πότε: 9 Ιανουαρίου


Διαβάστε τη συνέχεια στο Peoplegreece.com

Keywords
Τυχαία Θέματα