Ο θρυλικός Paul Simon ελπίζει ότι θα επιστρέψει στη σκηνή αν και χάνει την ακοή του

23:01 15/3/2024 - Πηγή: InStyle

Μια αχτίδα ελπίδας για τους θαυμαστές του Paul Simon ότι μπορεί να ξαναδούν τον αγαπημένο τους σταρ στη σκηνή.

Πέρυσι, ο εμβληματικός καλλιτέχνης ράγισε καρδιές όταν ανακοίνωσε πως είναι “εξαιρετικά” απίθανο να εμφανιστεί ξανά ζωντανά, αφού έχασε σχεδόν όλη την ακοή στο αριστερό αυτί του.

Αλλά, ο σουπερστάρ δήλωσε τώρα ότι η ακοή του έχει απροσδόκητα βελτιωθεί κάπως και ότι τώρα είναι “αισιόδοξος” ότι μπορεί να είναι σε θέση να ερμηνεύσει ζωντανά το τελευταίο του άλμπουμ.

Τον Ιούνιο, είπε στο “CBS Sunday Morning” ότι μια παράσταση του 2022 στο Newport Folk Festival μάλλον ήταν η τελευταία του.

“Ελπίζω πως δεν ήταν η τελευταία“, είπε ο συνιδρυτής των Simon και Garfunkel, “ήθελα πραγματικά να ερμηνεύσω live το [νέο άλμπουμ] τους “Seven Psalms”. Δεν έχω εγκαταλείψει την ελπίδα, αλλά είμαι έτοιμος να δεχτώ ότι μπορεί να μην τα καταφέρω“

Το βράδυ της Τετάρτης, ωστόσο, φάνηκε να έχει αλλάξει τον τόνο του. “[Η ακοή] έχει επανέλθει σε τέτοιο βαθμό ώστε να νιώθω άνετα να τραγουδάω και να παίζω κιθάρα και μερικά άλλα όργανα”, είπε στον Stephen Colbert κατά τη διάρκεια ενός Q&A μετά την προβολή του νέου ντοκιμαντέρ του Alex Gibney για την καριέρα του, “In Restless Dreams”. “Μπορώ να ακούσω τη φωνή μου με τον τρόπο που θέλω. [Αλλά] αν υπάρχει ένα τύμπανο ή μια ηλεκτρική κιθάρα, είναι πολύ δυνατά και δεν μπορώ να ακούσω τη φωνή μου”.

Και πρόσθεσε: “Τον επόμενο μήνα θα προσπαθήσω να κάνω μια πρόβα με ένα ολόκληρο σύνολο και να δω αν μπορώ να ολοκληρώσω το άλμπουμ. Είμαι αισιόδοξος ότι μπορώ”.

Την προβολή στο Directors Guild Theater παρακολούθησαν οι Whoopi Goldberg, Debra Messing, Marlo Thomas, Camryn Manheim, Rupert Friend, Aidan Quinn, Eric Stoltz, Bart Freundlich, Julie Taymor και Peter Thomas Roth, ενώ στη συνέχεια έγινε ένα λαμπερό πάρτι στο Pool.

Keywords
Τυχαία Θέματα