Ο σημαντικός λόγος που ο Ed Sheeran ακύρωσε τις εμφανίσεις του

Κατά τη διάρκεια του lockdown, οι συναυλίες μας έλειψαν πολύ. Είναι λογικό λοιπόν το γεγονός ότι οι θαυμαστές του Ed Sheeran περίμεναν με ανυπομονησία τις νέες εμφανίσεις του. Ωστόσο, ο ταλαντούχος τραγουδιστής ανακοίνωσε ότι ακυρώνονται και ο λόγος είναι πολύ σημαντικός.

O Ryan Gosling φαίνεται πως θα είναι ο Ken στη ταινία Barbie με την Margot Robbie

Δείτε αυτή τη
δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ed Sheeran (@teddysphotos)

Λίγες μέρες πριν από την κυκλοφορία του καινούριου του album αντί να δημοσιεύσει ένα sneak peek των νέων κομματιών του – όπως θα ήταν αναμενόμενο – έκανε κάτι που μας ξάφνιασε. Μοιράστηκε μια δυσάρεστη είδηση, η οποία αναστάτωσε τους ακολούθους του. Αναλυτικότερα, ενημέρωσε τους fans του πως δυστυχώς είναι θετικός στον κορονοϊό, οπότε αναγκάζεται να ακυρώσει τις εμφανίσεις που είχε προγραμματίσει για την προώθηση του άλμπουμ του.

H Carrie Bradshaw φιλά έναν άνδρα, και όχι, δεν είναι ο Mr. Big

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ed Sheeran (@teddysphotos)

“Γεια σας παιδιά. Γρήγορη σημείωση για να σας πω ότι δυστυχώς διαγνώστηκα θετικός στον κορονοϊό, γι’ αυτό και μπήκα σε καραντίνα, ακολουθώντας τις κυβερνητικές οδηγίες. Αυτό σημαίνει πως δεν μπορώ να προχωρήσω με τις διά ζώσης υποχρεώσεις για την ώρα. Θα κάνω όσες μπορώ από τις προγραμματισμένες συνεντεύξεις και εμφανίσεις από το σπίτι. Λυπάμαι για όσους απογοήτευσα. Να είστε όλοι ασφαλείς” έγραψε σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Billie Eilish: Η επιθυμία της να ακυρώσει συναυλία εξαιτίας του νόμου κατά των αμβλώσεων

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ed Sheeran (@teddysphotos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ed Sheeran,