Attrattivo: Τα ωραιότερα πανωφόρια του φθινοπώρου είναι εδώ

Τα πανωφόρια αποτελούν, κατά γενική ομολογία, ένα ρούχο κλειδί στις γκαρνταρόμπες μας. Κυκλοφορούν σε πληθώρα διαφορετικών στυλ, υφασμάτων και σχεδίων, ώστε να ταιριάζουν σε κάθε περίσταση. Αναβαθμίζουν αβίαστα τα looks μας και ταυτόχρονα μάς κρατούν ζεστές. Επομένως, ένα stylish πανωφόρι είναι το απόλυτο must have κατά τη διάρκεια των ψυχρότερων εποχών του έτους.

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη attrattivo fashion

(@attrattivo_official)

Ένα δερμάτινο jacket, ένα κομψό γυναικείο παλτό ή ένα cool μπουφάν παρκά μπορούν να συνδυαστούν με μεγάλο αριθμό ενδυμάτων και παπουτσιών που έχουμε στις ντουλάπες μας. Για παράδειγμα, ένα κλασικό σακάκι φοριέται τόσο με αρβυλάκια για μια πρωινή βόλτα με τις φίλες μας, όσο και με μια μπότα με τακούνι στο date night με τον σύντροφό μας. Εάν λοιπόν αναζητείτε το ιδανικό πανωφόρι για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, τότε οι επιλογές που διαθέτει το Attrattivo θα σας ενθουσιάσουν.

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη attrattivo fashion (@attrattivo_official)

Παρακάτω συγκεντρώσαμε δέκα από τα αγαπημένα μας Attrattivo pieces, ώστε να αντλήσετε έμπνευση και για τις δικές σας αγορές.ΜΠΟΥΦΑΝ ΔΕΡΜΑΤΙNH BIKER ΜΕ ΦΕΡΜΟΥΑΡΖΑΚΕΤΑ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΡΟ ΜΕ ΤΣΕΠΕΣΜΠΟΥΦΑΝ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΜΕ ΣΤΡΑΒΟ ΚΟΥΜΠΩΜΑΜΠΟΥΦΑΝ BIKER ΔΕΡΜΑΤΙΝΟΖΑΚΕΤΑ ΠΛΕΚΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΗΜΠΟΥΦΑΝ ΑΜΑΝΙΚΟ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑΣΑΚΑΚΙ BLAZER PIE DE POULEΖΑΚΕΤΑ ΚΑΡΟ ΜΕ ΤΣΕΠΕΣΜΠΟΥΦΑΝ ΜΕ ΤΡΟΥΚΣΜΠΟΥΦΑΝ ΑΜΑΝΙΚΟ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΗ ΚΟΥΚΟΥΛΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα