Ο Άγγελος Μπράτης μάς παρουσιάζει τα headpieces της νέας του συλλογής με έναν ξεχωριστό τρόπο

10:46 8/4/2021 - Πηγή: InStyle

Με τρεις πολύ τρυφερές αναρτήσεις στο προσωπικό του instagram λογαριασμό, ο γνωστός Έλληνας σχεδιαστής, Άγγελος Μπράτης, μάς παρουσιάζει τα υπέροχα μαντήλια της νέας του καλοκαιρινής συλλογής.

Τις τελευταίες μέρες, ο ίδιος περνά χρόνο στην εξοχή, στην ιδιαίτερη πατρίδα του τα Τζουμέρκα, και μοιράζεται μαζί μας φωτογραφίες από το φυσικό τοπίο αλλά και τους κατοίκους της περιοχής.

Έτσι, μας συστήνει τη μαμά του Έλλη και την υπέροχη κυρία Αντιγόνη, που κάνουν τις καθημερινές τους δουλειές, φορώντας τα πολύχρωμα μεταξωτά μαντήλια της νέας κολεξιόν, δεμένα ως headpieces σε old Hollywood style, ποζάροντας με όλη τους την τσαχπινιά και την αυθεντικότητα στο φακό.

View this post on Instagram

A post shared by ANGELOS BRATIS (@angelosbratis)

View this post on Instagram

A post shared by ANGELOS BRATIS (@angelosbratis)

Ο Άγγελος Μπράτης είναι ένας πολύπλευρος δημιουργός που θαυμάζει, αγαπά και αναδεικνύει τη γυναικεία σιλουέτα και αυτός είναι ένας από τους λόγους που τον κάνουν να ξεχωρίζει.

Αυτή την περίοδο, μάλιστα, δουλεύει πάνω σε ένα νέο project με την Εθνική Λυρική Σκηνή, από το οποίο μας έδωσε μία μικρή γεύση μέσω των instastories του. Είμαστε εν αναμονή!

Keywords