Medusa Power Talks: οι σύγχρονες Μέδουσες της Donatella Versace

12:01 7/4/2021 - Πηγή: InStyle

Μέσα σε μία άκρως επεισοδιακή χρονιά σε παγκόσμιο επίπεδο, με τις κοινωνικές αναταραχές γύρω από το ρατσισμό και τις κάθε είδους διακρίσεις να χτυπούν κόκκινο, αλλά και με την ανάδειξη του ελληνικού #MeToo, το νέο project του οίκου Versace μοιάζει πιο επίκαιρο από ποτέ.

Η αειθαλής Donatella Versace δημιούργησε μία πλατφόρμα με τον τίτλο “Medusa Power Talks”, καλώντας όλες τις γυναίκες να πιστέψουν

και να αναδείξουν τη δύναμη που κρύβουν μέσα τους.

View this post on Instagram

A post shared by Versace (@versace)

Μέσω μιας σειράς ηχογραφημένων συνεντεύξεων που κυκλοφόρησαν στα social media του brand από τις 30 Μαρτίου, ακούσαμε τις Irina Shayk, Indya Moore, Precious Lee, Lucka Ngo, καθώς και τις ακτιβίστριες Chelsea Miller και Nialah Edari να μιλούν για το τι θεωρούν εξουσία και να καλούν όλες τις γυναίκες να απελευθερώσουν τη δική τους εσωτερική δύναμη. Όλες τόνισαν το πόσο σημαντική είναι η αίσθηση της κοινότητας, τα όρια και ο σεβασμός στην ελευθερία του άλλου και πως η πραγματική ελευθερία έγκειται στην έλλειψη του φόβο, που επί αιώνες κρατά δέσμια την γυναικεία φύση και ομορφιά.

View this post on Instagram

A post shared by Versace (@versace)

«Το αρχέτυπο ενός ισχυρού ατόμου έχει αλλάξει για πάντα. Για μένα, το να είσαι δυνατός είναι πάνω απ΄όλα η ελευθερία να εκφράζεσαι όπως θέλεις, χωρίς φόβο. Η εξουσία παίζει πολλούς ρόλους στην καθημερινότητά μας. Με την καταπληκτική ομάδα μου, στο Medusa Power Talks θα συζητήσουμε, θα εξετάσουμε και φυσικά θα ενισχύσουμε την έννοια του να είναι κανείς ισχυρός το 2021. Είμαι πολύ χαρούμενη που θα δώσω χώρο σε φωνές που αντιπροσωπεύουν το μέλλον που όλοι θέλουμε να διαμορφώσουμε και ανυπομονώ να ακούσω τις ιστορίες τους», δήλωσε η Donatella Versace για το νέο της project, μέσω του οποίου φιλοδοξεί να προβάλλει role models που με τις ιδιαιτερότητες και τη διαφορετικότητά τους κατάφεραν να πιστέψουν στη δύναμη που υπάρχει μέσα τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα