Αυτά είναι τα 90s sneakers που κάνουν δυναμικό comeback φέτος

11:01 7/4/2021 - Πηγή: InStyle

Η άνοιξη είναι επιτέλους εδώ και οι περισσότεροι celebrities προτιμούν για τις καθημερινές τους βόλτες ένα ζευγάρι άνετα sneakers. Αυτά είναι φυσικά πολύ καλά νέα και για εμάς!

Και ενώ η Jennifer Garner φοράει Vejas και η Gigi Hadid Reebok, η Emily Ratajkowski κυκλοφορεί στους δρόμους της Νέας Υόρκης με ένα ζευγάρι oldschool

Keds! Ερωτήσεις του στυλ : “Από πότε έχω να ακούσω αυτό το όνομα;” και “Καλά, αυτά δεν τα φορούσαμε στο σχολείο;” είναι μάλλον εύλογες.

View this post on Instagram

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Τα Keds έγιναν δημοφιλή στα 80s, ειδικά, αφότου τα φόρεσε η Jennifer Grey στο περίφημο Dirty Dancing και απογειώθηκαν στα 90s, ως ένα κομψό, αρκετά οικονομικό everyday παπούτσι που ταιριάζει με όλα. Σταδιακά, όμως βγήκε off trend, κυρίως λόγω του μεγάλου ανταγωνισμού που υπήρξε στην αγορά των sneakers τα τελευταία χρόνια.

Όταν όμως ο φακός απαθανατίζει την Emily Ratajkowski να τα φοράει, συνδυάζοντάς τα με ένα super sexy λεπτό cardigan και το loose παντελόνι της, μάλλον σημαίνει ότι επιστρέφουν δυναμικά αυτή τη σεζόν.

View this post on Instagram

A post shared by Elder Ordonez (@elderordonez1)

Και αφού όλοι, αυτή την περίοδο, έχουμε μία νοσταλγική διάθεση, ίσως είναι η κατάλληλη ευκαιρία να υιοθετήσουμε το συγκεκριμένο trend, που είναι ταυτόχρονα chic & cool, σε σχέση με τα dad’s ugly sneakers που φορούσαμε μέχρι τώρα.

Keds.comKeds.comKeds.comKeds.com

Πηγή: instyle.com

Keywords
Τυχαία Θέματα